4.6 C
Braşov
AcasăNationalGuvernul a atacat moțiunea de cenzură a USR PLUS și AUR la...

Guvernul a atacat moțiunea de cenzură a USR PLUS și AUR la CCR

Premierul Florin Cîțu a anunțat ieri, după ședința internă a PNL, că Guvernul va sesiza CCR pentru a se asigura că sunt respectate procedurile.
“Vă anunţ că Guvernul va sesiza Curtea Constituţională pentru conflict juridic între Guvern şi Parlamentul României. Există dubii şi în modul la care au fost depuse aceste semnături. Noi ce am văzut și ce am primit, semnături în fotocopie, este inadmisibil. Curtea Constituțională e singura care poate spune dacă s-a respectat legea”, a declarat Florin Cîțu. „Pot retrage moțiunea și să discutăm cu toții”, a adăugat premierul.
El a precizat că sesizarea urmează să fie depusă miercuri( n.r. sesizarea a fost depusă ieri seară). Potrivit acestuia, dacă CCR va spune că moțiunea a fost depusă legal, „procedurile curg” în continuare. Întrebat ce se va întâmpla în cazul preşedintelui PNL, Ludovic Orban, care a convocat plenul reunit, Cîţu a replicat că situaţia va fi analizată.
“Vreau să vedem întâi dacă a încălcat statutul prin această convocare – dacă este o convocare nelegală şi este împotriva statutului şi a PNL – şi după aceea vor fi sancţiuni”, a susţinut el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române