13 C
AcasăNationalNicolae Vlad Popa, scrisoare deschisă pentru președintele Klaus Iohannis în legătură cu...

Nicolae Vlad Popa, scrisoare deschisă pentru președintele Klaus Iohannis în legătură cu criza politică din acest moment

Avocatul brașovean Nicolae Vlad Popa, fost președinte al PNL Brașov, fost senator și europarlamentar PNL i-a adresat o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis în legătură cu ultimele evenimente de pe scena politică din România. Fostul reprezentant de vârf al PNL îi cere mai multe lămuriri președintelui , sugerând că partizanatul pentru premier dăunează grav PNL .

”SCRISOARE DESCHISĂ

Către Domnul PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI KLAUS WERNER IOHANNIS,

Mă numesc Nicolae Vlad Popa, fost senator de Brașov și fost parlamentar european și m-am născut la Sibiu în anul 1950. Ne-am cunoscut personal la Sibiu, după anul 2000, când ați fost ales primarul Sibiului, iar eu – senator. Cu aceeasi ocazie, ati avut amabilitatea de a-mi da numarul dvs de mobil, în vederea unei mai bune colaborari.
Subliniez faptul ca am fost și sunt susținătorul d-voastră, participând activ atât la cele două campanii prezidențiale, cât și la referendum. Imi cer scuze pentru faptul ca am ales aceasta cale de comunicare, dar consider ca aceasta este modalitatea sigură prin care dumneavoastra veti fi cel care va citi scrisoarea,si nu altcineva.
Sunt membru PNL din anul 1993 și sunt foarte îngrijorat de ce se întâmplă. Fiind avocat de meserie, cunosc foarte bine care sunt limitele constituționale ale înaltei funcții de PREȘEDINTE!
În ultima vreme au apărut în media, dar și pe rețelele de socializare afirmații conform cărora dumneavoastra l-ați susține pe prim-ministrul Cîțu F.V. în lupta electorală din partid, iar mulți dintre cei care-l înconjoară lasă să se înțeleagă acest lucru. Articolul domnului Tăpălagă m-a determinat să vă scriu pentru a lămuri problema.
Este adevărat că nu ați comentat nimic despre frauda bancară a lui Cîțu F.V, nici despre arestarea și condamnarea penală din Statele Unite.
Nu ați spus nimic nici despre faptul că acestă CRIZĂ POLITICĂ a fost produsă de premier, prin încălcarea flagrantă a PROTOCOLULUI COALIȚIEI ! Evident că acestea nu sunt probe de partizanat politic DAR pot da naștere diverselor interpretări periculoase pentru DEMOCRAȚIE.
Personal, nu cred acest lucru și subliniez asta, dar nu pot nega că zvonurile fac mult rău PNL.
PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL este un partid istoric, care nu merită să piardă masiv electorat din cauza unor astfel de zvonuri.
Iată de ce consider ca orice clarificare pe aceasta tema poate fi benefică.
O așteptăm cât de curând.
Cu stimă Avocat NICOLAE VLAD POPA ”

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române