10.3 C
Braşov
AcasăStiri BrasovConcluzia unui actor care a comparat restaurantele din Cluj cu cele din...

Concluzia unui actor care a comparat restaurantele din Cluj cu cele din Braşov: „E ca-n Ali Baba şi cei 40 de proşti. Pardon, hoţi!”

Actorul Bob Rădulescu (cunoscut ca și ”Haurențiu” pe YouTube) a avut curiozitatea să compare preţurile din restaurantele din centrul Braşovului cu cele din Cluj. Bob Rădulescu a vizitat zilele trecute Braşovul şi s-a arătat surprins de preţurile din restaurante. Actorul spune că o masă la un restaurant în centrul Braşovului este mai ieftină decât cea de la o gheretă „hispsterască” din Cluj, fără a mai vorbi de restaurantele clujene care sunt mult mai scumpe. În opinia sa, preţurile din Cluj sunt mult mai mari şi din cauză că chiriile sunt cu adevărat uriaşe, cele mai mari din ţară, de departe. Într-o postare pe Facebook, actorul a dat câteva detalii.
„Sunt în Piaţa Sfatului, în miezul Braşovului, la un restaurant cochet cu terasă şi e plin de turişti români şi străini în jurul meu. Atmosfera-i faină, vremea e superbă, lumea bună, mâncarea şi serviciile excelente, iar preţurile…“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române