4.6 C
Braşov
AcasăCititori(P) Cele mai bune culori de pantaloni chino pe care ar trebui...

(P) Cele mai bune culori de pantaloni chino pe care ar trebui să le aveți în garderobă

Este timpul să vă umpleți garderoba cu pantaloni chino și vă vom spune care sunt nuanțele esențiale pentru orice look eficient.

Dacă nu aveți cel puțin o pereche de pantaloni chino în dulap, cu siguranță aveți nevoie de acest supliment. Aceste articole de îmbrăcăminte au ocupat din ce în ce mai mult spațiu ca fiind una dintre cele mai bune opțiuni pentru birou sau pentru orice look casual, datorită flexibilității și confortului pentru fiecare ocazie. Sunt fabricați din bumbac 100% și se numesc așa deoarece sunt realizați cu țesături chinezești originare din China.

În general, comoditatea oferită de pantalonii chino este că există o mare varietate de culori pentru a alege și de a-i integra în diferite tipuri de look-uri. Deci, dacă încă nu sunteți convins, aici vă lăsăm cele mai bune opțiuni de culoare pe care le puteți cumpăra pentru aceste articole de îmbrăcăminte și să profitați de ele în orice moment.

Galben (în orice nuanță)

Ideal pentru vară, dar, de asemenea, pentru un look potrivit de birou, cu aspect smart casual. Galbenul atenuează sobrietatea hainelor închise la culoare și este foarte ușor de combinat cu o pereche de adidași albi, alte piese vestimentare în această culoare sau cu nuanțe de albastru. Pentru ceva și mai casual, jocurile de culoare pot fi mai interesante, poate cu portocaliu sau maro, dar evidențiind întotdeauna culoarea. În nuanța pastel, poate fi mai interesant acum că este pe trend, dar orice nuanță este perfectă pentru a te juca cu stilurile.

Pantaloni bărbați pe Emag avem si haine!

Roșu

Pentru că arată puțin mai îndrăzneț. Deși poate unii, care sunt mai conservatori cu ținuta lor, vor să evite roșul strălucitor, adevărul este că poate fi perfect pentru orice ținută de zi sau de seară, combinându-se ideal cu albul sau cu albastrul. Cu siguranță zgomotos, dar datorită stilului pantalonilor, acesta capătă un stil mai simplu și mai formal, care îndepărtează puțin din stilul îndrăzneț și îl face să se potrivească corespunzător cu diferite ținute. Combinațiile de culori pot fi puțin dificile, dar odată ce te obișnuiești cu culorile esențiale, o poți folosi în diferite ocazii.

Gri

Dacă căutați ceva puțin mai „formal”, griul din unii pantaloni chino este alegerea ideală pentru un look de birou mai serios, dar datorită designului său, nu arată atât de sobru și oferă confort, fiind ideal pentru alte look-uri casual sau pentru a face o tranziție sigură de la ținuta de birou la cea de restaurant. Principalul confort – desigur – este că griul poate fi practic combinat cu orice, deși albul este întotdeauna o opțiune excelentă, dar puteți profita de alte nuanțe și culori care conferă mai multă personalitate ținutei profitând de pantaloni.

Albastru în nuanțe închise

O altă opțiune sigură și eficientă pentru orice ocazie. Asemănători chino-urilor gri, pantalonii albaști sunt îmbrăcămintea perfectă pentru birou, dar având și un aspect ușor sportiv, ideal pentru orice altă ocazie, precum o masă în grădină sau chiar o nuntă. Cu cât tonul este mai întunecat, cu atât este mai grav, astfel încât să poți alege și unele piese vestimentare cu un ton ceva mai marin care oferă un aspect mai proaspăt și mai interesant unei ținute. Din nou, albul este cea mai potrivită culoare pentru asortare, dar este de fapt destul de flexibilă.

Cărămiziu sau tonuri portocalii

Un înlocuitor excelent pentru pantalonii clasici maro. O nuanță cărămizie este perfectă, deoarece păstrează un aspect clasic, fiind totuși suficient de dezinvoltă, în timp ce alte nuanțe portocalii pot obține și acel aspect. Sunt culori foarte ușor de combinat, fie pentru un aspect serios, fie pentru ceva puțin mai estival și casual. Negrul poate fi o opțiune excelentă pentru un aspect mai urban, iar flexibilitatea piesei de îmbrăcăminte poate fi pe deplin exploatată.

În cele din urmă depinde de gustul fiecărei persoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române