15.8 C
Braşov
AcasăSportLiga 2: FC Brașov. Un atacant „gigant“ pentru Ilie Stan

Liga 2: FC Brașov. Un atacant „gigant“ pentru Ilie Stan

Autor: Adi MARICA

l La primul antrenament de ieri al echipei a fost prezent și atacantul Milos Jovičić
l Cu un CV modest, fotbalistul cu dublă cetățenie franceză și croată, este un adevărat „gigant”, acesta având o înălțime de 1,92 metri!

Ilie Stan i-a luat tare pe jucători încă de la primul antrenament din cadrul cantonamentului. Marți seara, la prima ședință de pregătire din această săptămână, jucătorii au avut parte de un antrenament epuizat din punct de vedere fizic coordonat de preparatorul fizic Florin Drăghici. Și ieri dimineață, accentul a fost pus tot pe partea fizică, doar la finalul ședinței de pregătire jucătorii au primit mingea.

Un atacant gen Mamut pentru ofensivă

Începând de ieri, la antrenamentele echipei s-a prezentat și atacantul Milos Jovičić (25 de ani), gen Ivan Mamut de la FCSB. Milos a impresionat prin înălțime: 1, 92. Cu un CV modest, atacantul cu dublă cetățenie franceză și croată a jucat , în ultimii ani, doar prin ligile inferioare din Portugalia și Slovenia, unde nu a rupt gura târgului.


A semnat Ivan Fustar peste capul lui Ilie Stan?

Ajuns la Brașov încă de săptămâna trecută, fundașul central croat Ivan Fustar (32 de ani), care în ultimii ani a jucat prin Croația, Arabia Saudită, Cipru și Kosovo, se pare că l-a convins pe președintele Ioan Mărginean de calitățile sale și ar fi semnat contractul cu FC Brașov. Limoniu a evitat să spună clar dacă Fustar a semnat sau nu contractul cu FC Brașov. „Ivan a trecut vizita medicală, vom vedea dacă rămâne sau nu“. În această situație e de așteptat un episod cu năbădăi în relația președinte – antrenor.

Amical cu Chindia

Sâmbătă, la ieșirea din cantonament, elevii lui Ilie Stan vor juca meci amical cu Chindia Târgoviște, echipă de Liga 1 antrenată de Emil Săndoi. Meciul se va disputa pe stadionul Metrom de la ora 11.00. După această întrerupere a campionatului Ligii a 2-a, FC Brașov va juca, la finalul săptămânii viitoare, la Avrig, cu CS Comunal Selimbar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române