10.8 C
Braşov
AcasăSportOficial. Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj

Oficial. Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj

Dan Petrescu (53 de ani) a revenit ca antrenor la CFR Cluj. Gruparea clujeană a anunțat oficial, ieri, revenirea lui Petrescu pe banca echipei. „Bine ai revenit, Dan Petrescu! Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Dan Petrescu este, începând de astăzi, noul antrenor al echipei CFR 1907 Cluj! 
Tehnicianul care a câştigat 3 din ultimele 4 titluri de campioană cu echipa noastră a revenit în Gruia, iar noi, toţi cei din familia CFR-istă, îi urăm „bun venit” şi îi dorim multă baftă! Avem toată încrederea că prin experiența şi devotamentul său, Dan Petrescu va reuşi să obţină şi în perioada care urmează performanțe notabile pe banca CFR-ului. În zilele următoare vă vom prezenta şi echipa cu care Dan Petrescu va lucra la Cluj! 
Bine ai revenit, Mister!”, a anunțat campioana României.  În schimb, Dani Coman a refuzat postul de președinte oferit de Neluțu Varga. “Nu pot merge la CFR Cluj, chiar dacă este un club foarte mare. Cel mai important din România în ultimii ani. Dacă aş fi acceptat însemna să dezamăgesc prea multă lumea de la Sibiu. Avem o echipă frumoasă care merită să fie în prima divizie şi pentru care trebuie să facem tot ce depinde de noi ca să o promovăm”, a declarat Dani Coman pentru digisport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române