13 C
Braşov
AcasăSportReacții Tibi Ghioane și Sandu Andrași: Liga 3. ACS SR Brașov a...

Reacții Tibi Ghioane și Sandu Andrași: Liga 3. ACS SR Brașov a terminat la egalitate cu Sepsi OSK 2

Autor: Adi MARICA

l Elevii lui Tibi Ghioane au început noul sezon al Ligii a 3-a cu o remiză albă pe terenul celor de la Sepsi OSK 2

În prima etapă din C5, ACS SR Brașov a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, în deplasare cu Sepsi OSK 2. În prima repriză, jocul a fost echilibrat, s-a jucat tare de ambele părți, iar Achahbar a ratat o ocazie importantă de a deschide scorul. Brașovenii au replicat prin incursiunile lui Răchișan și Cenk Firat. În partea secundă, Răchișan a ratat, pe final, ocazia meciului, singur cu portarul Gedo Hunor! Elevii lui Sandu Andrași au dominat finalul meciului, însă fără efect pe tabela de marcaj. ACS SR Brașov: Căucă – Negotei, Godri, Dragomir, Dobrean, Mitu – Vl. Olteanu (70 Gomboș), Burlacu, Iordache (90 Kovacs) – Răchișan (89 Dedu), Cenk (46 Sergiu Șerban) . „A fost un joc echilibrat și cred că rezultatul este unul echitabil. Adversarii au folosit și jucători de la prima echipa, dar ne-am ridicat la nivelul jocului și plecăm cu un punct de aici. Răchişan a greșit de puțin la acea fază, dar nu ne putem supăra pe el. Face un efort extraordinar. Urmează un nou meci cu un satelit, dar ne vom pregăti bine şi vom încerca să obținem victoria”, a spus Tibi Ghioane. „Știam că cei de la SR Brașov vor veni să se închidă. Au stat pe două linii și au așteptat greșeala noastră. E normal, Tibi își vede interesul. Ne-am creat câteva ocazii de gol, dra mingea nu a vrut să intre în poartă. Până la urmă e un rezultat echitabil“, a spus Sandu Andrași, aflat la debutul său pe banca celor de la Sepsi OSK 2.

Fără spectatori!

Jocul s-a disputat pe terenul 2 al bazei sportive a celor de la Sepsi OSK, fără spectatori! „Terenul pe care s-a disputat jocul nu este omologat de FRF, astfel că am făcut contestație înaintea meciului. Decizia o va lua FRF. A fost un abuz al celor de la Sepsi OSK pentru că nu au permis fanilor să asiste la meci. Ni s-a spus ca este ordin de sus!“, a spus Auraș Bărbuță, team managerul echipei brașovene. De cealaltă parte, Sandu Andrași a spus că „cei de la SR Brașov au tot dreptul să facă contestație, dar terenul este omologat de FRF. Situația neplăcută s-a creat pentru că am fost nevoiți să jucăm pe terenul 2. Terenul central a fost menajat pentru echipa mare pentru meciul cu FC Botoșani. Chiar îmi doream ca meciul să se joace cu spectatori, pentru că și fanii noștri au fost evacuați de către Jandarmerie“, a spus Andrași.Etapa viitoare, ACS SR Brașov va juca pe teren propriu cu AFC Hermannstadt 2, iar Sepsi OSK 2 va juca la Brașov cu Kids Tâmpa.

Rezultate, seria 5, etapa 1

Sepsi OSK 2 – ACS SR Braşov 0-0,FC Hermannstadt 2 – CSO Plopeni 2-1,AFC Odorheiu Secuiesc – CS Blejoi 1-0, FC Pucioasa – Olimpic Cetate Râşnov 4-0, KSE Târgu Secuiesc – Kids Tâmpa Braşov 4-1.
Clasament: 1. FC Pucioasa 3p, 2. KSE Tg. Secuiesc 3p…. 5. ACS SR Brașov 1p, 6. Sepsi OSK II 0p…9. Kids Tâmpa 0p, 10. Cetate Râșnov 0p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române