4.1 C
Braşov
AcasăMagazinAndi Moisescu, 30 de ani la Pro TV: „Nu m-am plâns niciodată...

Andi Moisescu, 30 de ani la Pro TV: „Nu m-am plâns niciodată de salariu“

Realizatorul și prezentatorul de televiziune Andi Moisescu a povestit pentru click.ro despre cei 30 de ani petrecuți la Pro TV, o televiziune la care nu a renunțat, chiar dacă a primit propuneri de la alte posturi.
„Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni… Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat până acum cine mă mai ia la vârstă asta (râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină eram pensionar de 5 ani. Şi aveam şi bani ca lumea că au fost nişte pensii foarte mari la ei. Dar nu mă plâng aici la Pro TV. Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că în toţi ani ăştia nu m-am plâns niciodată de salariu”, a declarat Andi Moisescu.
La Pro TV, în 30 de ani, Andi Moisescu a făcut matinal, emisiuni de prânz, emisiuni de seară sau de weekend. A primit oferte și de la alte posturi de televiziune, dar Moisescu nu a vrut să renunțe la Pro TV. „Am primit şi eu oferte întotdeauna, dar trebuie să-ți spun sincer că eu calculez, pun o ofertă în cumpănă, cu ce am, nu pun banii de aici versus oferta primită. Pun banii de aici, plus anii de aici, toţi anii acumulaţi de aici, versus banii de dincolo”, a spus prezentatorul de televiziune.
Din toamnă Andi Moisescu poate fi văzut la Pro TV la emisiunile „Pe Bune!?” și „Apropo TV”, iar în primăvară la „Românii au talent”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române