4.6 C
Braşov
AcasăCititoriObiceiuri pe care oamenii de succes și vedetele le au în comun

Obiceiuri pe care oamenii de succes și vedetele le au în comun

De multe ori, dar nu întotdeauna, numărul de ore lucrate reflectă cât de mult succes ai, sau poți avea.  Multe persoane lucrează săptămânal 40 de ore și își petrec restul timpului bucurându-se de activități de relaxare. Un astfel de program diferă mult de cel al multor antreprenori, vedete și influenceri. Ei trăiesc o viață alimentată de pasiune și menire, nu una de mulțumire. Dorința lor de a-și atinge viziunea de succes le dă energie și le aprinde creativitatea în toate aspectele vieții, determinându-i să lucreze uneori mai mult de 12 ore pe zi. Cu adevărat, nu încetează niciodată să lucreze la pasiunea lor și sunt lipsiți de scuze în ceea ce privește persistența.

Stabilirea obiectivelor este o altă trăsătură importantă a celor care au ajuns să aibă succes. Știind exact ce vor reprezintă forța motrice din spatele eticii și pasiunii lor. Sunt extrem de specifici cu privire la ceea ce urmăresc să realizeze. Pentru a ajunge la reușită, trebuie să îți definești obiectivele și să faci o listă cu pașii pe care trebuie să îi urmezi. Dacă nu știi ce vrei, nu ești singurul, dar nu o lua doar ca pe o consolare, ci încearcă să-ți dai seama. Dacă ești blocat într-o rutină, atunci cel puțin știi deja că acele lucruri pe care le faci în prezent nu funcționează și acesta este un început. Poate e momentul să testezi ceva mai bun. De fiecare dată când eșuezi pe parcurs, folosește căderea ca experiență de învățare și continuă să mergi înainte. De exemplu, atunci când joci Darts, dacă nu nimerești ținta, ce rost mai are jocul? Ideea este să continui să te antrenezi până când poți spune „punct ochit, punct lovit”.

Pe lângă pasiunea lor pentru muncă, este fascinant respectul pe care îl au celebritățile și oamenii de succes față de cei cu care se află în competiție. Până la urmă, faptul că se află într-o competiție îi menține în formă și îi ajută să se concentreze pe ceea ce au de îndeplinit. Îi forțează să iasă din zona de confort și îi stimulează să crească pe plan profesional. Concurența este un aspect pe care celebritățile îl sărbătoresc și îl acceptă ca parte a vieții. Fără îndoială, ele învață prin natura profesiei lor să îl primească cu brațele deschise, dar și prin ceea ce fac în timpul lor liber. Multe vedete de la Hollywood sunt concurenți serioși în jocurile de cărți de nivel profesionist. De exemplu, rapperul 50 Cent a investit în propriul său proiect și a dezvoltat un joc pentru smartphone numit „50 Cent’s Blackjack”. În general, versiunile online ale blackjack-ului, cunoscut și ca 21, diferă în funcție de numărul de persoane implicate, care influențează și gradul de competiție. În acest caz, se poate aplica zicala „Unde sunt doi, puterea crește, iar puterea adversarului nu sporește”.

În funcție de cum le permite timpul, actorii de succes, scriitorii și liderii de afaceri rareori spun „nu” oportunităților cu potențial ridicat. Aceștia nu sunt fixați pe rezultatul unui singur efort, ci se concentrează asupra modului în care el poate duce la mai multe oportunități pe parcurs. Ei mizează pe faptul că fiecare oportunitate duce la o altă oportunitate. Spunând „da” oportunităților mari și mici, crești probabilitatea ca un lucru semnificativ să se întâmple în viața ta.

Oamenii de succes investesc timp și efort în ei înșiși. Pe lângă faptul că citesc mult, tot ceea ce cred că îi ajută să se dezvolte, lucrează totodată cu un antrenor sau un mentor și participă la cursuri de instruire sau conferințe. Unii oameni văd antrenorii sau mentorii ca fiind necesari doar persoanelor care nu au succes. Se pare că opusul este adevărat. Tu ești cel mai important atu al tău și este responsabilitatea ta să continui să crești și să te îmbunătățești în fiecare zi. Fiecare răsărit de soare aduce cu sine posibilitatea de a învăța ceva nou și de a-ți îmbunătăți anumite abilități. Este important să profiți de acestea. La urma urmei, dacă nu mergi înainte, te deplasezi înapoi; sau stai pe loc.

Indiferent dacă îți dorești să devii un scriitor desăvârșit, un antreprenor, un actor sau un liber profesionist de succes, calea de urmat este similară. Formula este simplă, dar puțini se ridică la înălțimea provocării. Nu există un secret al succesului. Oamenii care obțin statutul de celebritate sau devin lideri de afaceri sunt la fel ca tine. Cu toate acestea, sunt persistenți, consecvenți și disciplinați. Știu exact ce vor și profită de fiecare clipă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române