6.5 C
Braşov
AcasăStiri BrasovAGRESIUNI FIZICE FĂRĂ NUMĂR: Weekend violent în familie

AGRESIUNI FIZICE FĂRĂ NUMĂR: Weekend violent în familie

Un bărbat din municipiul Brașov este cercetat penal de polițiștii de la Secția 2, după ce și-ar fi bătut și amenințat concubina și după ce i-ar fi distrus telefonul mobil. Cearta dintre cei doi a izbucnit vineri seară, pe fondul unor discuții în contradictoriu, iar totul a degenerat în violență. În jurul orelor 22.30, femeia de 42 de ani a sunat la poliție, pentru a cere ajutor. „În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „violență în familie”, „distrugere” și „amenințare”.

Concubinul violent

Tot polițiștii de la Secția 2 fac cercetări și în alt caz de violență în familie. „În fapt, la data de 20 august 2021, polițiștii au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 58 ani, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său. Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 19/20 august a.c., în jurul orei 00.30, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul în cauză, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din municipiul Brașov. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat”, a detaliat comisarul de poliție.

Agresați de fiul lor

Poliția Municipiului Brașov a fost sesizată, vineri seară, în jurul orelor 20.30, de către un bărbat, că el și soția lui ar fi fost agresați fizic de fiul lor. Brașoveanul a cerut ajutor prin apel la 112. „În urma cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 39 ani, i-ar fi agresat fizic pe părinții săi, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun din municipiul Brașov”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în vârstă de 39 ani. În toate cele trei cazuri, cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române