17.4 C
Braşov
AcasăSportLiga 2. Astra lui Stîngă a produs o nouă surpriză

Liga 2. Astra lui Stîngă a produs o nouă surpriză

Astra Giurgiu, echipă pregătită de brașoveanul Florin Stîngă, s-a impus, miercuri seara, în meciul cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu. Golul victoriei Astrei a fost marcat de Robert Riza, în minutul 81, direct din lovitură liberă de la circa 20 de metri. Brașoveanul Adrian Stoian a fost integralist la Astra, iar Carlo Danciu a debutat și el în tricoul giurgiuvenilor. Danciu a intrat pe teren în minutul 90 atunci când l-a înlocuit pe Vali Gheorghe. a a marcat în minutul 81, cu un șut din lovitură liberă, de la aproximativ 22 de metri. Antrenorul Astrei, Florin Stîngă, spune că, în ciuda dificultăților din club, va încerca permanent să își motiveze jucătorii, să îl facă să joace un fotbal bun.
„Și la meciul cu Miercurea Ciuc am avut șansă, dar și la meciul acesta am avut șansă. Noi suntem realiști. Eu le-am transmis jucătorilor că nu trebuie să ne intereseze ce se întâmplă din punct de vedere administrativ cu noi. Trebuie să ne antrenăm cât mai bine, să jucăm cât mai bine, să obținem rezultate pe teren și să practicăm un joc cât mai frumos”, a afirmat Florin Stîngă la finalul partidei Astra – Viitorul Pandurii 1-0, pentru DigiSport. Stîngă spune că secretul celor două victorii obținute în primele trei etape este forța grupului. „Mă bucur că am reușit să formăm un grup unit. Dedic aceste două victorii soției și copiilor mei care m-au susținut permanent în această perioadă dificilă“, a spus Stîngă.
Astra are minus două puncte în clasamentul Ligii a 2-a, după ce în primele trei etape a înregistrat o înfrângere și două victorii. În etapa a 4-a, Astra va juca în deplasare, la Brăila, cu Dacia Unirea. Formația lui Florentin Petre are un punct după primele trei etape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române