8.3 C
Braşov
AcasăStiri BrasovOpt noi cazuri de COVID la Brașov în ultimele 24 de...

Opt noi cazuri de COVID la Brașov în ultimele 24 de ore

l Rata de infectare a urcat, ieri, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Brașov la 0,09 cazuri la mia de locuitori

Opt noi cazuri de COVID au fost înregistrate ieri la Brașov. 57 de persoane din județul Brașov au fost depistate în ultimele 14 zile infectate cu SARS-CoV-2. În aceste condiții, rata de infectare a urcat, ieri, potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică Brașov la 0,09 cazuri la mia de locuitori. 32 dintre acestea sunt în municipiul Brașov, rata de infectare urcând de la 0,10 la 0,11 cazuri la mia de locuitori.
În țară, ieri numărul cazurilor noi aproape în 24 de ore s-a dublat. Pentru prima dată în ultimele luni numărul cazurilor raportate a depășit 500. Ultima dată când au fost mai mult de 500 de cazuri a fost pe 20 mai. Alți șase români au murit după ce s-au infectat cu coronavirus. La ATI sunt 126 de pacienți COVID-19. Până ieri, 17 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.088.053 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.050.342 de pacienți au fost declarați vindecați.
În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, ieri au fost înregistrate 544 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române