6.7 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov- Unirea Slobozia 0-6! Ilie Stan cere răbdare și susținere/ ”Nu...

FC Brașov- Unirea Slobozia 0-6! Ilie Stan cere răbdare și susținere/ ”Nu sunt Mafalda!’’ l Adrian Mihalcea e cu gândul la meciul cu Steaua

La finalul meciului de coșmar cu Unirea Slobozia, antrenorul lui FC Brașov, Ilie Stan, și-a băgat jucătorii în ședință în vestiar unde a făcut iureș. După circa 25 de minute, antrenorul a venit în fața jurnaliștilor și a surprins prin câteva declarații interesante. Ilie Stan a recunoscut că eșecul este un dezastru total, însă consideră că nu ar fi pierdut „niciodată’’ acest joc dacă nu ar fi intervenit eliminarea lui Burlacu. Mai mult, antrenorul Brașovului a spus că Unirea Slobozia a venit la Brașov și cu ‘’celelalte lucruri”, însă a evitat să spună franc despre ce este vorba. Antrenorul cere răbdare și susținere și spune că jucătorii au nevoie de încredere. ’’A fost un dezastru. Nu caut scuze, dar atunci când o echipă nou formată, cum suntem noi, începe de la 0-1 din minutul 2 și rămânem și în 10 jucători, e greu. Ce poți mai faci tu ca antrenor? Îmi pare rău că am pierdut un joc pe care eu spun că nu-l pierdem niciodată dacă jucam 11 contra 11. La acest impact cu Liga a 2-a este nevoie de răbdare. Sunt jucători care au calitate, dar trebuie să le dăm încredere. Altfel aduceam și noi jucători de 4 sau 5000 de euro și făceam și noi ca Sibiul sau Iașul… Și așa iată cu Iașul nu are niciun punct. Eu cer răbdare, cer susținere și să terminăm cu toate aceste adversități din oraș. La final le-am spus băieților capul sus. E normal ca moralul lor să fie afectat, dacă nu înseamnă că nu au personalitate și nu putem să facem performanță. Eu vreau să joc, nu să stau cu fundul în poartă. Nu caut alibiuri, ce să fac, să strâng un jucător de gât? E doar vina doar a lui Lungu pentru acest eșec? Asta e fotbalul. Am întâlnit o echipă omogenă, cu jucători care joacă de trei ani împreună, o echipă care a venit și cu ’’celelalte ’’lucruri’’…. Nu e ușor să construiești o echipă, îți trebuie timp. U Cluj se chinuie de atâta timp să promoveze în Liga 1, Petrolul la fel. Nu sunt Mafalda! ‘’, a spus Ilie Stan, care a mai suferit ca antrenor o înfrângere la o asemenea diferență. ‘’Am mai pierdut la o astfel de diferență, pe când antrenam Victoria Brănești și am fost învinși cu 7-1 de Rapid’’.

Adrian Mihalcea: ’’Trebuie să fiu realist’’

De cealaltă parte, Adrian Mihalcea a spus că îi va fi foarte greu după acest succes categoric de la Brașov să-și mobilizeze jucătorii pentru meciul cu Steaua. ’’Nu mă așteptam să câștigăm cu 6-0, dar trebuie să fiu realist și să recunosc că superioritatea numerică din startul meciului ne-a facilitat succesul. La pauză era 1-0 și nu jucasem extraordinar de bine. Îmi va fi foarte greu după acest scor să-i mobilizez pe jucători pentru meciul cu Steaua. Un meci care, cel puțin pentru mine, este un adevărat meci. Noi suntem o echipă de luptă. Îmbucurător pentru mine este că nu luam goluri. Și astăzi, dacă făceam 0-0 eram la fel de mulțumit. Pentru mine este cea mai categorică victorie ca antrenor. Brașovul are nevoie de timp, dar eu spun că multe echipe vor suferi aici! Au jucători de alt nivel de Liga a 2-a, Cezar Lungu, Iurcu, Anton… Pe Cezar Lungu eu chiar l-am vrut la Slobozia!”, a spus Mihalcea. Chiar dacă echipa sa are punctaj maxim după primele etape, Mihalcea nu se gândește la promovare. ‘’La Slobozia oamenii visează la promovare, dar eu am spus clar, dacă noi ne clasăm în primele 10 echipe e ok. Sunt doar 3 etape, e un început de campionat’’ a spus Mihalcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române