17.2 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ciorbă „de burtă” fără carne

Ingrediente: 1 jumătate de kg. ciuperci pleurotus, 3 morcovi, un pătrunjel, 1 sfert de ţelină medie, 2 cepe medii, 3 ouă, 300 g. smântînă, 50 g orez, sare, usturoi, oţet.
Mod de preparare: Ceapa şi zarzavatul se curăţă, se rad şi se călesc 3-4 minute în ulei. 4-5 l. de apă se pun la fiert şi se adaugă zarzavatul călit. Când zarzavatul este fiert jumătate, se adaugă ciupercile pleurotus, tăiate fâşii (aşa ca burta). Se adaugă şi orezul spălat şi curăţat de impurităţi. Când sunt fierte, se sărează după gust şi se trage de pe foc. Se drege ciorba cu ou şi smântînă, cu atenție să nu se „taie“.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 12 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române