4.6 C
Braşov
AcasăMagazinParis, după Barcelona! Cum a început povestea de iubire dintre Lionel Messi...

Paris, după Barcelona! Cum a început povestea de iubire dintre Lionel Messi și soția lui

l Fotbalistul și Antonela au fost uniți de o tragedie

Lionel Messi a ajuns la Paris Saint-Germain după ce a părăsit Barcelona la 17 ani de la primul joc oficial, iar alături i-a stat Antonela Roccuzzo, soția lui. Cei doi s-au cunoscut când erau copii, iar de atunci sunt inseparabili.
Lionel Messi, în vârstă de 34 de ani, este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. După 17 ani petrecuți la Barcelona, el a ales formația Paris Saint-Germain pentru a-și continua cariera. Pe lângă succesul pe care-l are în fotbal, Messi se bucură și de o viață împlinită în plan personal, iar alături i-a fost Antonela Roccuzzo, iubita lui din adolescență, alături de care are acum trei copii. Povestea de iubire dintre Antonela, care are 33 de ani și lucrează ca model și Lionel Messi a început în orașul lor natal, Rosario, Argentina, ei cunoscându-se prin intermediul lui Lucas Scaglia, unul dintre prietenii actualului fotbalist. Aveau doar nouă ani atunci și au devenit prieteni imediat. La 11 ani, însă, Messi a plecat în Spania, în încercarea de a-și construi o carieră de fotbalist. Câțiva ani mai târziu, însă, în 2004, o tragedie i-a reunit pe cei doi și au fost de nedespărțiți.

Mai exact, în timp ce studia stomatologia în Rosario, Antonela și-a pierdut cea mai bună prietenă într-un accident rutier. Messi a aflat cumplita știre și, fără să stea pe gânduri, și-a luat bilet de avion și s-a întors în orașul natal pentru a-i fi alături Antonelei.
Acela a fost momentul în care cei doi s-au regăsit și s-au reîndrăgostit unul de celălalt. Cei doi au recunoscut că formează un cuplu din 2009, iar trei ani mai târziu, ei au devenit părinții unui băiețel ce poartă numele Thiago. Ulterior, familia s-a mărit cu încă 2 băieți – Mateo, născut în 2015 și Ciro, născut în 2018, iar după al treilea copil, Leo și Antonela au decis să se căsătorească. Și-au unit destinele în locul în care s-au cunoscut, mai exact în orașul natal, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte 260 de persoane.
După ce starul Barcelonei a părăsit clubul la care s-a lansat, soția fotbalistului a dezvăluit pe rețelele sociale că evenimentul nu va face decât să le întărească familia. „Cât de dificil de rezumat în câteva rânduri toți acești ani! Atât de multe emoții care și-au lăsat amprenta, pentru totdeauna asupra vieților noastre. Dar, după cum se spune, ceea ce nu ne ucide, ne face mai puternici. Și, cu familia ca bază, ne vom întoarce pe teren mai puternici ca niciodată. Mergem oriunde împreună, dar întotdeauna înainte!!! Te iubesc, dragostea mea”, a scris Antonela pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române