13 C
Braşov
AcasăCititori(P) Probleme juridice care pot fi soluționate prin servicii de avocatură online

(P) Probleme juridice care pot fi soluționate prin servicii de avocatură online

Observăm o tendință generală în rândul diferitelor tipuri de activități și servicii, în a-și extinde orizonturile în mediul online. În ceea ce ține de consultanță juridică, această schimbare a venit ca un lucru necesar și natural, dat fiind situația în care ne-am aflat în ultimul an, cea a pandemiei. Poate la început totul a fost mai mult un experiment, însă serviciile de avocatură online s-au dezvoltat rapid și acum sunt preferat de un număr din ce în ce mai mare de clienți.

Este mult mai simplu și eficient să vă rezolvați majoritatea problemelor juridice cu ajutorul platformelor online, un exemplu fiind Ad-Avocat, unde veți găsi avocați acreditați, cu experiență în domeniu și pregătiți să vă ofere soluții și lămuriri la orice tip de problemă juridică.
Vom vedea în cele ce urmează care sunt domeniile de expertiză din care pot face parte problemele juridice cu care se confruntă majoritatea persoanelor și care își pot găsi rezolvare prin serviciile de consultanță online.

Probleme juridice – drept civil

În ceea ce privește dreptul civil unele dintre cele mai întâlnite probleme sunt legate de moștenire și procedură succesorală. Un avocat online vă poate ajuta prin consiliere în tot ceea ce ține de dreptul succesoral, acceptare/renunțare la moștenire, reprezentare în fața notarului în situații de partaj la testament, consiliere în obținerea certificatului de moștenitor.

Este recomandat să vă adresați unui avocat drept civil în cazul în care aveți de soluționate litigii în relația proprietar-chiriaș, aveți nevoie de consultanță privind revendicarea de proprietăți, consiliere în situații în care semnalați încălcarea drepturilor omului, precum și servicii juridice în ceea ce ține de răspundere civilă delictuală. Găsiți suportul necesar pe Avocat-online.eu, servicii de avocatură online și clasice, în orice problemă juridică.

Probleme juridice – dreptul familiei

Un avocat online specializat în dreptul familiei poate să vă ofere consultanță în probleme ce țin de divorț, partaj, custodia copiilor, stabilirea pensiei alimentare, evaluarea paternității sau adopții. În ceea ce privește divorțul puteți apela cu încredere la servicii de avocatură online pentru redactarea acțiunii de divorț și pregătirea dosarului pentru divorț, redactare întâmpinare la divorț și cerere reconvențională, precum și alte tipuri de servicii necesar în timpul procedurii de divorț și partaj. Știm că procedura de adopție este lungă și destul de dificilă, iar colaborarea cu un avocat online vă poate ajuta să treceți mai ușor prin toate etapele.

Probleme juridice – drept comercial

Doriți să vă înființați o firmă? Un avocat online specializat în drept comercial se poate ocupa de toate etapele și poate obține toate actele necesare pentru dosarul de înființare firmă, în locul dvs, în schimbul unui onorariu accesibil. Dacă aveți neclarități cu privire la conținutul sau legalitatea diferitelor tipuri de contracte, puteți apela la serviciul gratuit de consultanță juridică de pe Advocat.ro, unde veți primi un răspuns pertinent, în privat, pe e-mail. Se pot soluționa diferite tipuri de somații de plată, contestații și contravenții, se pot redacta și analiza contracte, recuperări de creanțe și alte probleme ce țin de sfera dreptului comercial.

Probleme juridice – dreptul muncii

Fie că sunteți în poziția de salariat, fie că sunteți angajator, un avocat specializat în dreptul muncii este persoana potrivită pentru a vă ajuta în soluționarea problemelor ce țin de sfera muncii. Poate să fie vorba de proceduri de apărare a drepturilor salariatului, concedieri ilegale, proces intentat angajatorului în caz de abuz și maltratare. La fel de comune sunt problemele ce țin de acuze aduse pe nedrept angajatorului, concedierea unor salariați pe motive justicate, etc.

Serviciile de consultanță juridică online vă stau la dispoziție pentru clarificarea oricăror tipuri de nelămuriri din domeniul juridic, soluționarea de probleme și găsirea celor mai bune căi de acțiune în probleme mai grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române