17.2 C
Braşov
AcasăMagazin„Harry a ajuns un bufon la curtea reginei Meghan Markle!“

„Harry a ajuns un bufon la curtea reginei Meghan Markle!“

Ducesa a purtat un dialog pe Zoom cu actrița Melissa McCarthy. Prințul Harry a apărut doar câteva secunde în imagini, jucându-se cu niște mingi de tenis, lucru care a stârnit râsul soției sale. Situația în care Harry s-a pus l-a făcut pe expertul regal Jonathan Sacerdoti să aprecieze că în ultima vreme, rolul lui Harry a fost redus la cel de companion secundar pus pe poante, lucru care nu poate fi benefic pentru brandul lui personal. După ce a urmărit clipul postat pe site-ul organizației caritabile fondată de prinț și soția lui, comentatorul regal a făcut câteva declarații.
„Ce decădere! De la un prinţ pur sânge, a ajuns să fie un bufon la curtea reginei Meghan. După părerea mea, nu a fost grozav pentru reputaţia şi statutul lui Harry să fie văzut ca un jongleur semi competent, ce apare timp de câteva secunde, de după fereastră, în cadrul unui videoclip comic nu foarte reuşit, postat pe Internet”.
El a mai spus că în tot acest timp, Meghan își construiește o imagine atent studiată, chiar cu prețul sacrificării soțului său.
Este prima apariție a lui Meghan Markle de la nașterea în iunie a fiicei sale Lilibet Diana. Ducesa și-a folosit ziua de naștere pentru a promova o nouă inițiativă numită 40X40. „Pentru că împlinesc 40 de ani, cer la 40 de prieteni să doneze 40 de minute din timpul lor pentru a ajuta la mentorarea unei femei care se mobilizează în forța de muncă. Peste două milioane de femei doar în SUA și zeci de milioane din întreaga lume și-au pierdut locurile de muncă din cauza COVID”, a spus Meghan Markle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române