13 C
Braşov
AcasăMagazinȘi bolnav și sărac: Marcel Pavel a rămas cu sechele după COVID-19

Și bolnav și sărac: Marcel Pavel a rămas cu sechele după COVID-19

l La ce pericol este expus dacă nu ia pastile?

Marcel Pavel se numără printre primele vedete din showbiz-ul autohton care au contactat coronavirusul. Perioada petrecută în spital va rămâne mereu întipărită în mintea lui drept o amintire neplăcută. Asta pentru că artistul s-a luptat și cu o dublă pneumonie, ce i-a dat serioase bătăi de cap. Astfel, din păcate, COVID-19 a arătat că nu ține cont de nimeni și de nimic. Nici artistul nu a reușit să-l evite, fiind diagnosticat, anul trecut, cu virusul din China. Din fericire însă, acesta a reușit să câștige lupta cu boala și s-a vindecat. În prezent, cântărețul se simte bine din punct de vedere pulmonar, dar medicii i-au dat o veste neașteptată.

Marcel Pavel: „De acum, toată viața voi lua tratament pentru inimă”

Potrivit spuselor lui Marcel Pavel, deși s-a vindecat de COVID-19, el trebuie să urmeze, cu strictețe, un tratament recomandat de medici. Medicția este pentru inimă, astfel că trebuie să fie foarte atent. Totodată, cântărețul a explicat că dacă nu-și ia pastilele la timp, tensiunea lui „o ia razna“.
„Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19. Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8”,a mărturisit Marcel Pavel.

A rămas fără bani

Pandemia de COVID-19 nu i-a afectat doar sănătatea lui Marcel Pavel. La fel ca majoritatea artiștilor, cântărețul a avut de suferit pe plan financiar. Situația a fost atât de gravă, încât a fost nevoit să-și întrețină întreaga familie cu doar 3.000 de lei lunar.
În total, conform Playtech.ro , Marcel Pavel are patru conturi. Trei dintre ele sunt aproape goale, deținând sumele de: 2.190 lei, 1.079 dolari și 22 euro. Contul care-l ajută să se întrețină este cel în care are suma de 200.000 lei.
Anul acesta, soarele a început să lumineze din nou pe strada lui Marcel Pavel. După o lungă pauză din cauza pandemiei, anul acesta cântărețul a susținut câteva concerte, lucru ce-l ajută din punct de vedere financiar.
„Am avut câteva contracte în Elveția, unde am fost invitat să susțin un recital împreună cu fiul meu mijlociu, Sasha, la un eveniment privat, de către unul dintre marii producători ai show-biz-ului din Franța și Elveția. Am avut vreo trei spectacole și în Chișinău. S-au mișcat lucrurile” a adăugat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române