4.6 C
Braşov
AcasăSportCupa României: ACS Kids Tâmpa -ACS SR Brașov. Derby de Brașov...

Cupa României: ACS Kids Tâmpa -ACS SR Brașov. Derby de Brașov pe ICIM

Autor: Adi MARICA
l Cele două echipe brașovene de Liga a 3-a se vor duela astăzi într-un meci contând pentru turul doi al Cupei României
l Prețul unui bilet de intrare este de 10 lei

ACS Kids Tâmpa Brașov și ACS SR Brașov se întâlnesc astăzi, de la ora 17.30, pe ICIM, într-un meci contând pentru turul doi al Cupei României. ACS Kids Tâmpa s-a calificat în această fază a competiției după ce a trecut în primul tur de ACS Steagul Roșu Brașov (L4) cu scorul de 2-0. ACS SR Brașov s-a calificat direct în turul doi al competiției. În această vară, cei de la Kids Tâmpa au pierdut câțiva jucători importanți ca Antone, Crihan, Mureșan, Marin, Țuțu, iar la capitolul veniri au punctat cu Vlad Potecu, Tudor Alexă, Csongor Opra și Alexandru Perju. „Eu spun că suntem în creștere după perioada de pregătire și ușor, ușor ne intrăm în ritm. Ne dorim să trecem mai departe în Cupa României, dar este clar că SR Brașov este echipa favorită. Au un nou antrenor, un nume mare din fotbalul românesc, iar lotul este unul mai bun față de cel din sezonul trecut“, a spus Ciprian Anghel.
De cealaltă parte, ACS SR Brașov are, din această vară, un nou staff tehnic, format din Tibi Ghioane, Ioan Naghi și Robert Elek. Fostul antrenor al echipei din sezonul trecut, Liviu Nicolae, a luat decizia surprinzătoare de a se întoarce la Colțea, deși echipa a avut rezultate și o exprimare apreciată nu numai de către supoterii brașoveni. Și lotul a suferit modificări majore, după plecarea unor jucători de bază ca Horia Popa, Marius Savu, Denis și Edi Rența. În schimb, prin transferurile realizate în această vară, Răchișan, Negotei, Plumb, Vasiloi, Păduraru, Vlad Olteanu sau Brujan jr, lotul pare mai bun, asta și pentru că majoritatea jucătorilor de bază (Căucă, Burlacu, Iordache, Dragoș Sandu, Cenk) au rămas la echipă.

Debutul lui Tibi Ghioane
Fostul mare fotbalist Tiberiu Ghioane, aflat la debutul oficial pe banca tehnică a echipei suporterilor, spune că jucătorii săi vor trata foarte serios acest joc. „Pentru noi este primul meci oficial. Am avut puțin timp la dispoziție să pregătim acest joc. Nu pot evalua în acest moment unde se află echipa, mai ales că în continuare vin jucători. Nu ştiu dacă există o favorită în acest joc, dar noi îl tratăm cu seriozitate şi atenție. Sper că vom face un meci bun și vom reuşi să ne calificăm. Pentru noi Cupa României este o competiție importantă şi ne dorim să avansăm cât mai mult.” Și Robert Elek, jucător și antrenor secund la SR Brașov, speră la un debut cu dreptul în noul sezon. „Încă nu suntem sută la sută pregătiți, dar încet, încet, ne punem la punct! Orice meci pe care îl jucăm vrem să îl câștigăm. Încercăm să schimbăm mentalitatea tuturor jucătorilor, vrem să avem o echipă care să mulțumească lumea care ne va susține din tribune atât prin joc cât și prin rezultate! Ne dorim să mergem mai departe în Cupa României și să facem o figură frumoasă. După cum bine știți, această competiție este una a surprizelor! Avem un lot tânăr, dornic de rezultate pozitive și sper să facem un joc consistent! Așteptăm suporterii la meci“, a spus Robert Elek. Meciul ACS Kids Tâmpa Brașov – ACS SR Brașov, contând pentru turul doi al Cupei României, se va disputa astăzi, de la ora 17.30 pe ICIM.

10 lei, intrarea generală

Pentru că cheltuielile de organizare a meciului, arbitraj, observatori, ambulanță, se împart între cele două cluburi, oficialii echipelor au decis ca intrarea spectatorilor să se facă pe baza biletelor. Prețul unui bilet este de 10 lei. „Am convenit, împreună cu cei de la SR Brașov, ca prețul unui bilet să fie de 10 lei, pentru a acoperi cheltuielile legate cu organizarea meciului“, a spus Ciprian Anghel. Accesul suporterilor va fi posibil doar prin intrarea principală cu mențiunea că aceștia trebuie să prezinte dovada vaccinării, a unui test negativ antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore / test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau dovada trecerii prin infecția cu Covid19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române