4.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Somon la cuptor cu sos de ananas

Ingrediente: 500 g file de somon, 2 căţei usturoi, 1 lămâie, sare de mare, piper, 1 ananas, 2 linguri sos soia, 1 lingură zahăr brun, ghimbir
Mod de preparare: Condimentăm fileurile cu sare şi piper. Ungem cu usturoi pisat. Punem peştele pe o folie de aluminiu şi stoarcem peste zeama de la o lămâie. Împachetăm şi punem în tavă. Dăm la cuptor 10-15 minute. Tăiem ananasul în două pe lung şi scobim miezul şi îl tăiem cubuleţe. Punem ananasul într-o crăticioară, punem zahărul brun, sosul de soia şi ghimbirul şi punem pe foc. Lăsăm până se caramelizează uşor ananasul. Îl punem în blender şi îl facem pastă. Scoatem somonul pe un platou cu atenţie, iar sosul de ananas îl punem în una din jumătăţile de ananas pe care o aşezăm lângă peşte.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 6 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE