8 C
Braşov
AcasăMagazinCe a făcut Mr. Pink imediat după ce s-a despărțit de Monica...

Ce a făcut Mr. Pink imediat după ce s-a despărțit de Monica Gabor?

Monica și Mr. Pink s-au despărțit după o relație de zece ani, în ciuda faptului că păreau un cuplu solid. Cei doi trăiau alături de copiii lor, Irina și Anthony, în luxoasa vilă din Malibu, pe care asiaticul o cumpăra în anul 2014 cu 3,5 milioane de dolari.
După despărțire, fosta soție a lui Irinel Columbeanu și-a făcut bagajele și a plecat mai întâi într-o vacanță în Grecia, apoi în Dubai, la sora ei, Ramona. Ei bine, nici milionarul chinez nu a rămas singur în casa din Malibu. Mr. Pink a ”zburat” direct în China, împreună cu fiul său, Anthony, la mama copilului, nimeni alta decât fosta sa soție de care a divorțat în timpul relației cu Monica Gabor. Chiar și divorțat, afaceristul a avut grijă tot timpul de fosta sa parteneră, care în anul 2016 își dădea acordul ca fiul său, pe atunci în vârstă de cinci ani și jumătate, să se mute în America.
Potrivit apropiaților cuplului, Moni și-a dorit să o cunoască pe fosta soție a lui Mr. Pink, doar că respectiva întâlnire nu a avut loc niciodată. În schimb, asiaticul a vorbit personal cu Irinel Columbeanu, de a cărui vizită și cazare în America el însuși s-a ocupat.

I-a promis că va avea grijă de ea toată viața

Cea mai valoroasă bijuterie, din punct de vedere sentimental, pe care Monica a primit-o de la fostul iubit a fost un superb inel cu diamante. Nu, nu a fost unul de logodnă, mai ales că pe atunci chinezul încă era însurat, ci unul urmat de o promisiune neașteptată.
Imediat după decesul mamei sale, într-un tragic accident, Monica le-a povestit prietenelor apropiate că iubitul chinez i-a promis că va avea grijă de ea toată viața. „Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama”, a povestit Monica.
În prezent, fosta „scorpie de la Izvorani” a renunțat la această bijuterie, pe care nu o mai poartă pe deget.

Vila din Malibu, pe site-urile imobiliare din America

Vila din Malibu în care au locuit Moni și Mr. Pink se află de ceva vreme pe site-urile imobiliare din America și este evaluată la 7 milioane de dolari, dublul sumei investite în achiziționarea acesteia. Casa are un living imens și cinci dormitoare, un apartament pentru oaspeți (în care nu a locuit nimeni), șeminee, un bar, pardoseli, o sală pentru saună și spa și o piscină exterioară, fiind mobilată în stil franțuzesc, cu tablouri valoroase pe pereți.

Unde a locuit Moni în primul an, în America

Monica Gabor s-a mutat împreună cu Mr. Pink la doar câteva luni de relație. Ea și iubitul chinez s-au cunoscut la cursurile de la școala unde românca și asiaticul își „perfecționau” engleza. La începuturile ei în America, Moni și-a plătit singură un apartament oarecum modest, locuință care avea doar un living și un dormitor. Moni închiriase acest apartament și făcea naveta în România, când era solicitată la diverse joburi, de unde își câștiga banii pentru a putea plăti chiria peste Ocean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE