8.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Salată de conopidă – reţetă de post

Ingrediente: 1 conopidă,1 ceapă, 3 căţei de usturoi, 30 ml ulei, zeamă de lămâie, sare, piper proaspăt măcinat.
Preparare: Conopida se desface bucheţele şi se pune la fiert în apă rece cu un praf de sare. Când este fiartă se pune la scurs şi se lasă să se răcească. Se toacă foarte fin. Se adaugă ceapa tocată mărunt, usturoiul pisat, zeama de la 1/2 lămâie, sare şi piperul. Adăugăm ulei în ploaie şi amestecăm bine. Se serveşte cu pâine prăjită. Opţional se poate adăuga un sos făcut dintr-un cartof fiert bine şi amestecat cu 1 linguriţă muştar, 30 ml apă minerală şi 30 ml ulei.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 5 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE