5.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovPlanetariul şi autobuzul virtual de la Zoo se redeschid în weekend, cu...

Planetariul şi autobuzul virtual de la Zoo se redeschid în weekend, cu program anti-COVID

Din acest weekend, la Zoo Braşov se vor redeschide Planetariul şi autobuzul safari. Ambele obiective de la Zoo vor putea fi vizitate cu respectarea regulilor anti-COVID, spun reprezentanţii instituţiei, întrucât ele vor funcţiona la capacitate redusă. „În urma discuțiilor pe care le-am avut cu conducerea Grădinii Zoologice, am luat decizia ca începând ca din acest weekend să redeschidem Planetariul. Pe lângă planetariu va fi deschis și accesul la turul cu autobuzul virtual, pe care chiar vi-l recomand, este o chestie inedită, un program pe care îl veți vedea și la care vă pot spune că este «custom made», adică este făcut și personalizat chiar de cei de la grădina zoologică. Ambele obiective vor putea fi vizitate cu respectarea normelor în vigoare privind prevenirea răspândirii Covid-19 și vor funcționa la 70% din capacitatea maximă – 70 de locuri la Planetariu, respectiv 7 locuri la Turul Safari. Totodată, între spectacole vom avea o pauză mai mare, necesară pentru a ventila și dezinfecta sala și autobuzul”, a precizat viceprimarul Sebastian Rusu.
Planetariul va fi deschis zilnic, conform următorului program:
10:00 – Patrula Zula – Cu picioarele pe Pământ
12:00 – CAP COM GO! – Istoria misiunilor lunare Apollo
14:00 – Universul nevăzut
16:00 – Găurile negre – Dincolo de infinit
18:00 – Mai rapid decât lumina – Visul călătoriilor interstelare
Tururile virtuale safari vor avea loc din 30 în 30 de minute, primul tur începând la ora 10:00, iar ultimul tur la ora 18:00.
Programul Zoo Brașov pentru perioada de vacanță este de luni până duminică, între orele 09:00 – 20:00. Ultimele bilete se pun în vânzare la ora 19:15.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE