8.6 C
Braşov
AcasăSportNew FC Brașov. Probleme cu transferul lui Dragomir de la Sepsi OSK...

New FC Brașov. Probleme cu transferul lui Dragomir de la Sepsi OSK l Ilie Stan: „Nu este normal“

Antrenorul Ilie Stan, dar și doi dintre căpitanii echipei, Marius Burlacu și Horia Popa, au prefațat duelul cu Dacia Unirea Brăila.„Am intrat în linie dreaptă pentru pregătirea meciului cu Brăila. O să avem un meci foarte greu, este o echipă destul de omogenă, agresivă și au un antrenor care le insuflă jucătorilor o dorință extraordinară de victorie. Așa cum i-am văzut pe jucători la antrenamente în această săptămână sunt convins că vom face un joc foarte bun la Brăila. Acum rămâne ca până la ora jocului să fiu inspirat să aleg cel mai bun 11“, a spus Ilie Stan.

Probleme cu transferul lui Dragomir

Tehnicianul a vorbit și despre problemele care împiedică transferul lui George Dragomir de la Sepsi OSK. „Boția a venit de miercuri, cu Dragomir sunt probleme pentru că nu putem fi de acord că acea clauză
în care dacă jucătorul nu joacă 40% din jocuri, noi să plătim de circa 30.000 de euro! Nu este normal, mai ales că nu este jucătorul nostru. Dacă nu se va rezolva cu aceea clauză, nu suntem de acord. Am mai avut o discuție și cu un jucător de la CFR Cluj și probleme au fost tot cu o clauză asemănătoare, iar noi în acest moment nu avem bani nici de apă!“, a sus antrenorul Brașovului.

Marius Burlacu, căpitanul echipei, are așteptări mari în acest sezon. „Mi-a fost dor de fotbalul de Liga a 2-a, dar e mai frumos să joci la Liga 1. Sperăm să facem un sezon bun și de ce nu să fim noi surpriza campionatului și să ajungem în primele 6 echipe. La Brăila ne așteaptă un meci dificil, au câțiva jucători care au jucat și la Liga 1. Noi trebuie să ne facem treaba și să obținem cele trei puncte. “, a spus Burlacu. Și Horia Popa este încrezător în forța echipei. „ Este primul joc în deplasare, ne-am pregătit bine și mergem încrezători la Brăila că putem să câștigăm. Chiar uitasem cum este să joci la Liga 2. Este o diferență mare de intensitate și de valoare între Liga a 3-a și Liga a 2-a. Mă bucur că am această oportunitate să joc la acest nivel, că avem o echipă unită și cum a spus și Marius Burlacu sperăm să fim surpriza plăcută a campionatului“, a spus Horia Popa. Meciul Dacia Unirea Brăila – FC Brașov Steagul Renaște, contând pentru etapa a 2-a a ligii secunde se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE