10 C
Braşov
AcasăCititori(P) Finette.ro - aici începe cu adevărat somnul de calitate

(P) Finette.ro – aici începe cu adevărat somnul de calitate

Când arăți bine te simți bine și când dormi bine la fel. Însă, în orice caz există factori ce ne influențează starea de bine. Acum unul dintre acești factori ce ne cam strică somnul este căldura. Bine și țânțarii. Dacă ai aer condiționat și plase la geamuri, ești printre norocoși. Dar dacă vrei să dormi cu geamul deschis e un trafic de mașini mai ceva ca pe autostradă și se mai și găsesc cetățeni “turmentați” care-ți cântă serenade pe sub fereastră. Cam greu de dormit în perioada asta, te mai salvează un ventilator cât de cât. Te foiești toată noaptea, învârți perna ca pe clătita din tigaie, doar ca să fie un pic rece și dacă mai ai și nenorocul de a avea lenjerii de pat din poliester pe canicula asta, ești ca și mort. Nu mai pui geană pe geană.

La fel ca în orice alt aspect al vieții, calitatea lenjeriei tale primează. Ideală de folosit în această perioadă este cea din bumbac, iar la Finette putem spune că vei găsi chiar universul lenjeriilor calitative, dar și frumoase.

De ce să alegi o lenjerie Finette

De fapt nu cred că te vei putea opri la doar un model odată ce intri pe site. Lenjeriile sunt confecționate din bumbac 100%, însă se regăsesc și alte tipuri de țesături pentru alte gusturi. Finette distribuie lenjerii de la producători turcești renumiți, dar și de pe meleagurile noastre mândre, cum ar fi lenjeriile Ralex Pucioasa.

O lenjerie din bumbac îți va reda starea de bine pe tot parcursul nopții. Fiindcă principala sa proprietate este de a absorbi umezeala, bumbacul este best friend-ul pielii tale. Nu te vei mai trezi ud leoarcă, temperatura corpului va fi la nivel optim și te vei simți fresh pe tot parcursul nopții. Vei regăsi la Finette o varietate de lenjerii din care să alegi, atât pentru patul adulților, cât și pentru patul copiilor. Totodată, fiindcă Finette înțelege cât de mult contează un somn odihnitor, are în gama sa chiar și perne, pilote, cearșafuri separate, cuverturi și multe altele.

Vara consumi prosoape ca pe pâine caldă

Dacă tot transpirăm non-stop, clar și dușuri ne trebuie duble față de anotimpurile anterioare. Mai mergem pe la plajă, la piscine sau la mare, iar trebuie prosoape. Și evident că prosoapele noastre trebuie să fie din bumbac, fiindcă de ce ne-ar trebui alt material? Știi și tu cât sunt de enervante cele sintetice, sunt mai mult de decor.

Vei regăsi la Finette o gamă largă de prosoape de diverse nuanțe, pentru baie, bucătărie, simple sau cu modele. Sunt moi și plăcute la atingere, deci cu siguranță nu-ți vor zgâria pielea atunci când te ștergi. Și exact asta îți mai lipsește atunci când te arde soarele.

Finette este lumea textilelor de calitate, deci caută aici tot ce ai nevoie pentru tine și pentru casa ta. Accesează www.finette.ro și răsfoiește catalogul lor online.

Somnul bun începe într-o lenjerie de pat de la Finette!

Contact: 0770 213 601

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local