8.9 C
Braşov
AcasăSportJocurile Olimpice de la Tokyo / Larisa Iordache, mesaj emoționant după ...

Jocurile Olimpice de la Tokyo / Larisa Iordache, mesaj emoționant după abandonul din finala de la bârnă: „Este greu, greu”

l Gimnasta a scris pe pagina sa de Facebook că a sperat până în ultimul moment că va putea lupta pentru o medalie, dar durerile au fost prea mari. Larisa a părăsit sala de concurs în lacrimi

Larisa Iordache (25 de ani) nu a participat în finala la bârnă de la Jocurile Olimpice, din cauza accidentării la gleznă. Larisa Iordache a scris un mesaj, după retragerea din finala la bârnă, în care afirmă cu durerea resimţită la gleznă este peste limita pe care o poate suporta. ”Nu vom înţelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente, când ai nevoie să te lase să mergi liniştit spre ce vrei tu să faci. Am încercat şi am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit. Durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om”, a scris Iordache.

„Chiar am crezut că o sa fie bine“

Gimnasta mai afirmă că participarea în finala de la bârnă ar fi fost dedicată mamei sale, decedată în luna iunie, cu puţin timp înaintea JO de la Tokyo. ”Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine şi pentru fiinţa care m-a împins pe drumul acesta şi care, din păcate, nu mai este lângă mine şi nu mai pot obţine un cuvânt de încurajare de la ea, însă ştiu că am iubirea necondiţionată a familiei mele. Vă iubesc! Este greu, greu, pentru că de data asta chiar am crezut că o sa fie bine totul. Însă drumul nu se opreşte aici cu această şansa nefructificată. Momentan pun puţină pauză şi o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic şi fizic”. Iordache le-a mulţumit antrenorilor ei, soţii Moldovan, pentru că ”indiferent de situaţie” au crezut în ea şi în tot ce a făcut, dar şi fanilor pentru încurajări. Larisa Iordache spera să obțină a doua medalie olimpică din carieră, după bronzul câștigat cu echipa la Londra, în 2012.

”Adevărul despre glezna Larisei”

CS Dinamo, clubul la care este legitimată gimnasta Larisa Iordache, a transmis printr-un mesaj cu acordul sportivei, detalii despre diagnosticul acesteia la JO de la Tokyo, după accidentarea din calificări, care a dus până la urmă, marţi, la retragerea acesteia din finala la bârnă. ntr-o postare intitulată ”Adevărul despre glezna Larisei”, Dinamo prezintă documente şi date medicale, care relevă o afecţiune mai serioasă decât anunţase anterior tot clubul – entorsă metatarsiană piciorul stâng. ”Cu acordul Larisei prezentăm diagnosticul primit de ea la Tokyo, după investigaţiile efectuate în ziua calificărilor. Nu este vorba despre o simplă entorsă (care între timp s-a recuperat), ci despre o problemă mult mai profundă: osteoartrită la glezna piciorului stâng”, anunţă clubul dinamovist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE