12.5 C
Braşov
AcasăStiri BrasovCe contează doctrina...PMP Braşov şi-a pus preşedinte un fost liberal

Ce contează doctrina…PMP Braşov şi-a pus preşedinte un fost liberal

Autor: M.P.

l „Am vrut funcție de conducere!“

Fostul consilier local liberal Radu Paul este noul preşedinte interimar al filialei PMP din judeţul Braşov, după ce la finalul săptămânii trecute, într-o şedinţă condusă de Cristian Diaconescu, preşedintele Partidului Mişcarea Populară, a fost numit în funcţie, în urma unui vot al Consiliului Executiv Național al PMP. „După ce mi-am depus demisia din PNL şi din Consiliul Local Brasov, mi-am dorit să ocup o funcţie de conducere într-o filială judeţeană a unui partid. PMP este al treilea partid la nivel naţional, ca număr de aleşi locali, lucru care mă bucură şi mai mult, deoarece avem o fundaţie solidă pe care să construim”, a declarat Radu Paul. Acesta i-a luat locul lui Mihai Costel, fostul viceprimar PMP al municipiului Brașov, care este acum consilier al Președintelui CJ, liberalul Adrian Veștea.

Cu sprijin de la Ialomiţianu

Proaspăt numit în funcţia de preşedinte al organizaţiei braşovene, Radu Paul a spune că avut sprijin şi din partea unui alt braşovean, fostul Ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomiţianu, care este vicepreşedinte la nivel naţional în cadrul PMP. „Trebuie să recunosc faptul că am avut parte de susţinere din partea domnului Gheorghe Ialomiţianu, căruia îi multumesc pentru că mă susţine şi pentru că s-a arătat deschis să mă sprijine de la nivel central cu orice voi avea nevoie pentru liderii PMP Braşov: preşedinţi de organizații, primari, viceprimari, consilieri locali, etc.”, a declarat Radu Paul.

Reorganizare în tot judeţul

Fostul liberal spune că este conştient că partidul în care s-a înscris se află într-o fază de reorganizare la nivel naţional, dar îl încântă idea de „suflu nou şi poftă de muncă”, pe care o vede la noii săi colegi din conducerea centrală a partidului şi nu numai. „Partidul este într-o fază de reorganizare, venind în forurile de conducere oameni noi, cu un suflu nou şi cu poftă de muncă. Urmează ca în următoarele săptămâni să vizitez toate organizaţiile locale din judeţ şi să construiesc o echipă de conducere pentru PMP Braşov. Doresc să aflu care sunt punctele forte ale PMP Braşov, apoi să facem un plan să le întărim, respectiv să le extindem la nivelul întregului judeţ. De asemenea, o să fie important să aflu zonele unde avem provocări şi ce putem face să le rezolvam. Am convingerea că sunt oameni de calitate în PMP Braşov, iar scopul meu este să îi sprijin cu tot ce pot. Am urmărit ultimele lor două campanii şi am fost plăcut impresionat de cât de „curate” au fost acestea. S-au concentrat mai mult pe PMP, decât pe ceea ce au făcut competitorii lor. Cred că acest lucru spune mult despre oamenii de aici”, a declarat Radu Paul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE