4.7 C
Braşov
AcasăMagazinGeorge Clooney așteaptă al treilea copil? Actorul are 60 de...

George Clooney așteaptă al treilea copil? Actorul are 60 de ani, iar soția lui, 43

Presa din Statele Unite are informații potrivit cărora George Clooney va deveni din nou tată. Cu patru ani în urmă, soția lui, Amal, a adus pe lume gemeni, iar acum ar fi din nou însărcinată. Astfel, starul de cinema ar urma să aibă al treilea copil la vârsta de 60 de ani.
După gemenii Ella și Alexander, George Clooney ar urma să mai aibă un copil, în câteva luni. Actorul a devenit tată pentru prima dată abia la 56 de ani, dar se pare că acela a fost doar începutul. O sursă apropiată familiei a informat presa americană că , la 43 de ani, Amal Clooney este din nou însărcinată. Avocata și marele actor ar fi dat deja vestea prietenilor, în timpul unei petreceri restrânse la vila lor de pe lacul Como, din Italia.
„Amal a spus că a trecut de primul trimestru. Sarcina a început, deja, să se vadă pe silueta ei, aşa că, în curând, toată lumea va şti”, a declarat o sursă pentru OK! US.
În 2014, starul de la Hollywood şi avocata specializată în drepturile omului s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii exclusiviste, ce s-a petrecut în Veneţia.
În trecut, George Clooney a fost unul dintre burlacii convinși de la Holywood, dar convingerile lui au dispărut atunci când a cunoscut-o pe Amal. De asemenea, actorul a declarat recent că abia după ce au venit pe lume gemenii și-a dat seama cât de goală a fost existenţa lui fără copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE