10 C
Braşov
AcasăMagazinCântărețul milionar a vrut să se mute din civilizație: Ed Sheeran a...

Cântărețul milionar a vrut să se mute din civilizație: Ed Sheeran a fost la un pas de a cumpăra o insulă în Ghana

l Noroc cu managerul!

Ed Sheeran a mărturisit că a fost la un pas de a-și cumpăra o insulă privată și de a se mute acolo cu soția sa. Aceasta este doar una dintre deciziile ciudate la care managerul său a trebuit să intervină ca să-l convingă să se răzgândească. Ed Sheeran a făcut milioane de dolari din muzică, dar la un moment dat a vrut să lase totul în urmă și să folosească parte din bani pentru a-și cumpăra o insulă, doar pentru el și familie. Cântărețul era la un pas de a cumpăra proprietatea din Ghana și de a se muta acolo, dar a fost convins de managerul lui că nu e deloc o idee bună.
Starul a făcut dezvăluirea în podcast-ul actorilor din Harry Potter, James și Oliver Phelps. Ed a vorbit despre cele mai ciudate idei pe care le-a avut și și-a întrebat managerul care a fost cea mai recentă, în cazul căreia a trebuit să intervină. În acel moment, managerul a început să spună, cu vorbele artistului, cea mai surprinzătoare dintre ele:
„O să cumpăr o insulă aici. M-am săturat. Eu și Cherry (soția lui) o să emigrăm în Ghana timp de 3 ani’”, a spus managerul, imitându-l pe Sheeran.
Cântărețul a recunoscut că uneori este impulsiv și nu ia cele mai bune decizii.
„I-am trimis lui Stuart imagini cu insula asta nelocuită, unde nici nu este permis să construiești o casă și am zis: „Cred că este o idee bună! Cred că o s-o cumpăr și o să mă mut aici”, a spus Ed Sheeran.
Cântărețul și-a început cariera cântând pe străzile din Londra. Acum are turnee în jurul lumii și are o avere de peste 160 de milioane de lire sterline. La sfârșitul anului trecut, Sheeran a devenit tată pentru prima oară, alături de soția lui Cherry, care i-a fost iubită din liceu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române