14.8 C
Braşov
AcasăMagazinSmiley a împlinit 38 de ani: „Am cea mai frumoasă copilă din...

Smiley a împlinit 38 de ani: „Am cea mai frumoasă copilă din Univers și iubita visurilor”

l Mesajul artistului e profund

Mare sărbătoare pe 27 iulie pentru Smiley! A împlinit 38 de ani, prilej cu care artistul a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Smiley este proaspăt tătic, iar la 38 de ani are tot ce își dorește.

„Viața e parcă un tur de carusel sau cât un cântec dintr-o cutiuță muzicală. Mă uit acum la caruselul meu și întorc cheița muzicii vieții mele. Am 38 de ani și iubesc muzica și poveștile de când sunt mic. Atunci când eram mic, îmi imaginam că până la 38 e o eternitate. Au trecut ca o clipă… Moment cu moment, mi-am trăit viața așa cum am visat-o si m-am bucurat de fiecare etapă a ei cu intensitatea cu care mă bucur acum. Și cred că, dacă mâine aș redeveni copilul de ieri, viața mea ar arăta tot așa. Am 38 de ani, iubesc, sunt sănătos și am o familie și cea mai frumoasă copilă din Univers, iubita visurilor și cea mai bună prietenă. Avem un motan pufos și stăm la o casă cu curte. Am niște părinți frumoși și o bunică care-mi ascultă muzica pe Youtube. Iubesc zâmbetul mamei așa cum iubesc rigoarea tatălui meu sau mâine bunicii mele”, a scris Smiley.

„Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt”

„Am un frate de 31 de ani, deseori, mai mare ca mine și foarte mulți prieteni buni. În plus, am niște vecini exemplari, iar când ies pe stradă lumea îmi zâmbește și îmi spune domnul Smiley…
Sunt bucuros, ca un muritor, pur și simplu pentru că sunt. Pentru că mă trezesc dimineața la soare, pentru că iubesc și primesc iubire, pentru că tura mea de carusel îmi lasă un zâmbet mare pe față…E zâmbetul cu care-ți scriu acum că viața trece și că avem puterea să o încetinim și să ne bucurăm de ea. Vă mulțumesc pentru că faceți parte din viața mea!”, a fost mesajul transmis de Smiley, pe paginile sale de socializare. Viața lui Smiley s-a schimbat complet în luna martie a acestui an, atunci când iubita lui, Gina Pistol, i-a oferit probabil cel mai important cadou de până acum, o fetiță ce poartă numele de Josephine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE