8.6 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Rasol de peşte alb cu maioneză

Ingrediente: 1,5 kg. peşte alb (de exemplu șalău), zarzavat de supă, 500 gr. cartofi, 1 ceapă, o foaie dafin, boabe de piper, sare, verdeaţă, maioneză de casă.
Mod de preparare: Se fierbe bine zarzavatul de supă, ceapa taiată în două, sare, boabe de piper şi foaia de dafin. Se trage vasul la marginea plitei şi, după ce nu mai fierbe, se introduce uşor peştele întreg, curăţat şi spălat sau fileurile. Se fierbe apoi la foc iute. Când este gata, se scoate peştele, se aşează în farfurie şi, după ce s-a răcit, se acoperă cu maioneză. Se serveşte cu cartofi fierţi natur, presăraţi cu pătrunjel tocat.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 30 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE