8.6 C
Braşov
AcasăCititori(P) Cum să alegeți costumele de baie potrivite pentru tipul dvs. de...

(P) Cum să alegeți costumele de baie potrivite pentru tipul dvs. de corp

Purtarea unui costum de baie poate fi descurajantă pentru oricine, cu excepția cazului în care sunteți binecuvântată cu un corp proporționat ideal. Există puține alte articole de îmbrăcăminte a căror purtare necesită atât de multă atenție, cumpărături și pregătire – unele femei merg atât de departe încât să încorporeze exfolieri corporale, autobronzante, sesiuni de epilare cu ceară și o rutină de exerciții fizice în regimul lor de înainte de plajă.

Dar, desigur, pe lângă toate acestea, cel mai important factor al nivelului de încredere al femeii pe plajă sau la piscină este costumul de baie propriu-zis. Acesta este disponibil într-o varietate de stiluri și modele, iar modul în care este croit poate afecta în mod semnificativ modul în care vă face corpul să arate, în ciuda lipsei de țesătură.

Elementele decorative au și ele un rol cheie. Un imprimeu, un volan sau un decupaj bine plasat poate face minuni pentru a vă subția sau uniformiza silueta, cu condiția să știți cum să identificați ce funcționează pentru tipul dvs. de corp. Citiți mai departe pentru sfaturi despre cum să găsiți acel costum de baie magic care vă va spori încrederea în sine.

Dacă aveți pieptul mare

Problema cu un piept mare este că are o greutate. Căutați costume de baie care să ofere suport adecvat, pentru a vă oferi o siluetă cu aspect plăcut. Cea mai bună alegere (mai ales pentru o cupă D și mai mult) este un stil de sutien care vine cu fir metalic, pentru a menține decolteul sub control.

Nu vă deranjați cu stilurile tube-top și bandeau – acestea nu vă vor oferi o acoperire amplă și se vor simți incomode cu fiecare mișcare pe care o faceți. Bikini-urile sunt în regulă, dar alegeți un top cu bretele mai groase sau într-un stil halter, care vi se va potrivi mai bine decât un bikini cu șnur.

Dacă, în schimb, sunteți mai preocupată să vă ascundeți pieptul amplu decât să-l etalați, un costum de baie cu gât înalt, care este tăiat la umeri, este un stil care măguleste silueta și care vă va ajuta să realizați acest lucru.

Dacă aveți pieptul mic

Sunteți mai puțin dotată în ceea ce privește dimensiunea pieptului? Nu lăsați asta să vă întristeze, deoarece aveți mai multe opțiuni în departamentul de costume de baie. Puteți purta aproape orice stil de costum de baie. Încercați ceea ce vă place, fie că este un bikini cu șnur, tankini, un costum dintr-o bucată, toga sau bandeau.

Calitățile pe care ar trebui să le urmăriți atunci când cumpărați un costum de baie sunt elemente de design care pot adăuga forme siluetei dvs. Pe lângă căptușeala push-up, imprimeurile și detaliile precum volanele sunt modalități interesante de a adăuga vizual câțiva centimetri, în zonele în care aveți cel mai mult nevoie de ei.

Dacă aveți corpul atletic

Forma corpului atletic tinde să fie dreaptă de sus până jos și este destul de musculară, așa că scopul dvs. va fi să găsiți costume de baie care să vă definească talia și să creeze câteva forme.

Costumele din două piese care despart liniile drepte ale siluetei vă vor oferi o formă mai curbată. Alternativ, stilurile dintr-o singură piesă, cu decupaje în jurul taliei, pot ajuta la tăierea vizuală a taliei.

Dacă aveți pieptul mic și o construcție atletică, în același timp, evitați bikini cu șnururi și stiluri ultra-sexy cu decolteuri adânci, deoarece acestea pot face ca silueta dvs. să arate mai masculină, prin contrast. De ce să nu purtați costume de baie mai sport, cum ar fi topurile crop? Aveți deja corpul care să li se potrivească.

Dacă nu vreți să vă arătați abdomenul

Burticile, celulita, varicele de după naștere – acestea sunt problemele obișnuite care țin femeile la distanță de designul costumelor de baie care le arată abdomenul. S-ar putea să nu vă simțiți suficient de încrezătoare pentru a purta un bikini, dar puteți purta cu siguranță un tankini, în special unul cu talia înaltă, care vă va ține abdomenul acoperit.

Pentru o siluetă mai elegantă, încercați costumele de baie cu țesătură de control al abdomenului – acestea vă vor strânge în zona abdomenului, în timp ce ridică și netezesc. Căutați stiluri dintr-o singură piesă, cu un design sau panouri de culoare care sunt poziționate în așa fel încât să vă poată reduce vizual burtica. Acestea sunt mai greu de găsit și, dacă le puteți găsi, vă recomandăm să cumpărați două costume de baie, ca să aveți una de rezervă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE