6.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Chec aperitiv

Ingrediente: 330 gr. piept de pui fiert sau șuncă de Praga, 330 gr. telemea de vacă, 160 gr brânză de vaci, 80-100 gr. ardei gras, 3-4 fire de ceapă verde, 5 ouă, 80 gr. de smântână, o lingură de mărar tocat, pesmet și unt pentru tapetat forma, sare, piper.
Preparare: Carnea, ardeiul şi telemeaua se taie cubuleţe, ceapa se toacă. Se pun toate într-un bol. Adăugaţi ouăle bătute, brânza de vaci amestecată cu smântână, condimentele, şi se amestecă totul uşor. Forma de chec se unge şi se tapetează cu pesmet. Se umple forma şi se pune la cuptor, cca 45 de min, până prinde culoare şi e bine închegată compoziţia. Se servește rece.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 29 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE