10.8 C
Braşov
AcasăNationalLa „recomandarea“ unor politicieni: Specialistă în dansuri orientale și machiaj, angajată într-o...

La „recomandarea“ unor politicieni: Specialistă în dansuri orientale și machiaj, angajată într-o companie de stat din sistemul energetic

l Cine este Raluca Paraschiv, dansatoare din buric și absolventă de Spiru Haret?

Raluca Paraschiv, o dansatoare specializată în dansuri orientale, cu atestat de make-up artist și absolventă a Universității Spiru Haret, a fost angajată în cadrul companiei SMART SA, filiala de mentenanță a transportatorului național de energie Transelectrica, au confirmat surse politice pentru G4Media. Potrivit acestora, Raluca Paraschiv ar fi fost recomandată spre angajare de politicieni liberali din sectorul 4, însă aceasta nu ar fi membră de partid.
Postul scos la concurs este cel de „«consilier» în cadrul entității organizatorice consilieri din executivul societății”, însă nu este clar pe ce funcție a fost angajată efectiv Raluca Paraschiv și nici condițiile de organizare a concursului. Dezvăluirea a fost făcută inițial de lumeapolitica.ro iar informațiile apărute au fost confirmate de surse politice pentru G4Media. SMART SA este Societatea pentru Servicii de Mentenanță a Rețelei Electrice de Transport, fiind o filială a companiei naționale de transport al energiei electrice Transelectrica, care deține 70% din acționariat.

Cine este Raluca Paraschiv

Raluca Paraschiv a absolvit Universitatea Spiru Haret din București, cunoscută în trecut drept „fabrica de diplome” și a frecventat și cursurile postliceale ale Școlii de Poliție.
Ea a practicat dansuri orientale și o serie de anunțuri în care își vindea serviciile pe sume ce porneau de la 100 de euro sunt încă disponibile online. Numele ei de scenă era „Ayana”, adică „Floare frumoasă”, în limba arabă.

„A obţinut centura maro la karate, merge şi la sală pentru a se menţine în formă, dar dansurile orientale reprezintă pasiunea ei. Iubeşte dansul şi se antrenează din greu pentru a-şi legăna buricul exact aşa cum trebuie. A fost campioană la karate timp de 4 ani, dar a simţit că dansurile o caracterizează cu adevărat, aşa că a renunţat la acest sport. Ayana nu şi-a făcut o carieră nici din artele marţiale, nici din dansul oriental. Îşi doreşte să ajungă jurist, dar nu renunţă nici la pasiunile sale”, era descrierea Ralucăi Paraschiv, la o emisiune TV.
Domnișoara Paraschiv a lucrat o perioadă și la Poliția Rutieră din București, inclusiv ca responsabil cu protecția muncii, în perioada în care polițistul Bogdan Gigină și-a pierdut viața într-un accident. Gigină deschidea atunci coloana oficială a fostului ministru de Interne Gabriel Oprea. Tatăl Ralucăi Paraschiv, Toader Paraschiv, la acea vreme secretar general al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor, i-a luat atunci apărarea lui Gabriel Oprea şi a susţinut că nimeni nu l-a obligat pe poliţistul Bogdan Gigină să urce pe motocicletă şi să deschidă coloana oficială a ministrului Gabriel Oprea.
În acea perioadă, Raluca Paraschiv era prezentată în peisajul media drept „sexy-polițista”. Ea avea un salariu de 23.000 de lei pe an. Ulterior, Paraschiv s-a reconvertit profesional în specialist în machiaj, înființând chiar propria școală de machiaj, Academia de Make-up Raluca Paraschiv.

Reacția Transelectrica

Compania de stat Transelectrica, acționar majoritar al SMART SA, a transmis, într-o reacție la solicitarea G4Media, că nu poate interveni în activitatea de administrare și conducere a filialei SMART și nu are vreo competență și nu deține nicio informație cu privire la procedurile de recrutare și angajare derulate la nivelul SMART.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE