4.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Supă de dovlecei

Ingrediente: 4-5 dovlecei, 1 cartof mare, 2 cepe medii, 3 căţei de usturoi, 3 linguri ulei de măsline, 2 linguri de supă de pui, sare, piper, smântâna lichidă sau crutoane de branză, opţional
Preparare: Tăiaţi toate legumele în cuburi măricele şi zdrobiţi usturoiul. Încingeţi uleiul şi căliţi ceapa, usturoiul şi cartofii 3 minute. Adăugaţi dovleceii şi mai lăsaţi câteva minute amestecând din când în când până încep să se înmoaie. Adăugaţi supa, aduceţi la fierbere şi acoperiţi cu un capac. Lăsaţi să fiarbă 30 de minute. Când toate legumele au fiert, mixaţi supa. Potriviţi de sare şi piper. Serviţi cu smântână. Sau cu crutoane de brânză.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 28 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE