8.6 C
Braşov
AcasăSportDiscurs manifest / Ana Maria Popescu, discurs „acid” la ministrul Novak:...

Discurs manifest / Ana Maria Popescu, discurs „acid” la ministrul Novak: “Sper să ajungeți la Tokyo și să luați aurul acela!”

l Ana Maria Popescu și-a continuat tirul la adresa oficialităților

Ana Maria Popescu (37 de ani) reușit să obțină prima medalie pentru România la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.Ieri, la sosirea în țară, spadasina l-a taxat pe ministrul Eduard Novak. „Am în spatele meu patru oameni, atât am avut la Jocurile Olimpice. Am avut ca sparing partner sportivi de 43 de ani, retrași din activitate, pentru că nu au fost alții mai buni. Sper să ajungeți dumneavoastră la Tokyo și să luați aurul acela pe care eu nu am fost în stare să-l iau. Credeam că mă așteptați cu cecul ăla de 5 milioane. Sper să facem o sală nouă. Nu am nevoie de validarea nimănui. Dacă eu am reușit, orice copil trebuie să înțeleagă că are o șansă. Dacă eu am putut, oricine poate. Visați oameni buni și credeți în visul vostru. E greu, al naibii de greu să citești un titlu care aduce trei clicuri, dar care dărâmă castelul de cărți al unui sportiv”, a declarat Ana Maria Popescu, după revenirea în România.

De unde a pornit conflictul dintre sportivă și Novak

Conflictul dintre Ana Maria Popescu și ministrul Eduard Novak a pornit imediat după ce sportiva a câștigat medalia de argint la Tokyo. Sâmbătă, după ce a cucerit medalia de argint, Ana Maria Popescu a avut un comentariu virulent cu privire la banii alocați scrimei din România de către MTS. „Sper ca de data asta să fie suficient argintul, să nu fie ca data trecută când „Brînză a pierdut aurul“. Sper să fie ceva mai bine și medalia asta să cântărească suficient cât să asigure un buget de bun simț pentru viitorul scrimei românești”, declara Ana Maria Popescu. Replica lui Novak a venit imediat. „După părerea mea, şi dacă bugetul federaţiei de scrimă era cu 5 milioane de lei mai mare, Ana-Maria nu putea să câştige , sau nu câştiga medalia de aur. Problema este că din spate nu vin încă tineri. Nu vreau să ducem discuţia în altă parte, să ne bucurăm de această medalie şi să ne concentrăm pe Paris 2024, acolo unde nu mi-aş dori să ajungem şi cu scrima sau cu alte sporturi unde am ajuns cu gimnastica”, a afirmat Eduard Novak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE