10 C
Braşov
AcasăMagazinMai sunt și români fericiți: Romina Gingaşu a devenit soția vicepreședintelui...

Mai sunt și români fericiți: Romina Gingaşu a devenit soția vicepreședintelui concernului Ferrari

Romina Gingaşu a reușit să-i fure inima miliardarului Piero Ferrari, care s-a îndrăgostit iremediabil de româncă. Relația celor doi datează încă din 2016 și a trecut deja testul timpului. Chiar dacă între ei este o diferență de vârstă considerabilă, au reușit să-și facă relația să decurgă numai lapte și miere. Așa că nu e deloc surpinzător că au vrut să facă pasul cel mare, doar că numai ei au știut acest detaliu. Cei doi s-au folosit de pretextul că organizează nunta unei cunoștințe, iar după ce s-a terminat ceremonia prietenilor a început a lor. Invitații au rămas de-a dreptul mască, dar s-au bucurat pentru cuplul proaspăt căsătorit! Locația în care au spus „da” pentru totdeauna este una extrem de luxoasă și exclusiviste din insula Capri din Italia, la restaurantul Canzone del Mare.

Piero Ferrari și Romina Gingaşu s-au căsătorit în mare secret

A fost, să-i spunem, o nuntă mai atipică, pentru că invitații nu au știut, de fapt, că vor asista la o dublă nuntă. Romina Gingașu și Piero Ferrari, fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari, au devenit oficial soț și soție, după ce i-au uimit pe toți la nunta unor prieteni.
Cei doi au spus că, de fapt, vor organiza nunta acestora, însă nu le-au spus că și ei își vor jura iubire veșnică. Evenimentul a fost unul absolut luxos. Ceremonia a avut loc în insula Capri, Italia, la restaurantul Canzone del Mare, renumit pentru priveliștea care pur și simplu îți taie respirația. Al Bano este cel care a cântat la nunta celor doi. Există și o legătură între româncă și celebrul interpret italian. Se pare că numele acesteia este inspirat de numele fostei soții și parteneră de scenă a lui Al Bano, Romina Power.

Cum s-au cunoscut Romina Gingașu și Piero Ferrari

Povestea lor de dragoste a început în 2016, când cei doi se aflau pe aeroportul privat Milano Linate și așteptau să fie transferați cu un elicopter pe circuitul de Formula 1 de la Monza. Românca lucra la compania producătoare de avioane „Bombardier” și avea jobul de a vinde avioane celor mai bogați oameni ai lumii. Când l-a întâlnit, Romina nu avea habar că-l are în fața sa pe Piero, fiul lui Enzo Ferrari. Cu toate că au discutat mult, românca ar fi realizat că are alături un om important abia când oameni din aeroport l-au rugat pe Piero Ferrari să le ofere autografe. Mai târziu, când au făcut schimb de cărți de vizită în scop profesional, a aflat și numele bărbatului interesat de avioanele Bombardier. Tranzacția nu s-a realizat, dar pe 14 februarie 2017, Romina a primit o invitație la cină din partea lui Piero Ferrari. „Chimia dintre ei doi plutea în aer. Discutând, au realizat că au pasiuni comune, aviația și ingineria. Din acea zi au rămas nedespărțiți”, conform presei din Italia. La o lună de la momentul respectiv, Romina și Piero s-au mutat împreună. Piero Ferrari a divorțat de Floriana Nalin în 2019, după 50 de ani de căsnicie, pentru a putea să fie cu românca. Piero Ferrari, vicepreședinte și acționar al celebrului concern Ferrari, are 76 de ani și o avere absolut impresionantă, de circa 4,5 miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române