7.5 C
Braşov
AcasăSportFOTBAL – LIGA III: Reunire cu spectacol în tribună

FOTBAL – LIGA III: Reunire cu spectacol în tribună

Autor: George ANDREI

l Fanii au venit să-i încurajeze pe jucătorii SR-ului la primul antrenament

SR Brașov s-a reunit vineri seară, pe Stadionul Tineretului, demarând astfel pregătirea pentru noul sezon al Ligii a 3-a. Căucă&co au efectuat primul antrenament sub comanda noii bănci tehnice, alcătuită din Tiberiu Ghioane și Robert Elek, dar și sub privirile fanilor, care au creat o atmosferă de mare meci.
„E un moment important în cariera mea. Vin pe un post care a fost ocupat de antrenori legendari, pot să spun așa. O să enumăr numai Paul Enache, Gabi Stan, Răzvan Lucescu, Isăilă, care au avut rezultate și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor. Obiectivul pe prima parte a sezonului este să încercăm să ne apropiem de locurile de play-off și după cantonamentul din iarnă, la fel, să mergem în play-off, și după aia, să mergem mai departe.
Suporterii să fie alături de noi, cum au fost și anul trecut și anii trecuți și să vină într-un număr cât mai mare la stadion, și în meciurile de acasă și în deplasare, și noi nu îi vom dezamăgi”, a spus Tibi Ghioane, noul antrenor al SR-ului.
Venit în urmă cu o jumătate de an la formația brașoveană, după o experiență la CSA Steaua București, atacantul Robert Elek, care va îndeplini și funcția de secund, a declarat: „Sunt foarte optimist, deoarece chiar îmi doream să o iau și pe drumul ăsta, ca antrenor. Sunt bucuros. Vreau să le fac cât mai bine pe ambele. Sunt sigur că din punct de vedere sportiv, ca și jucător, lumea mă cunoaște, știe că o să dau totul pe teren, iar ca și antrenor secund o să încerc să-l ajut cât mai mult pe Tibi, să fiu alături de băieți în vestiar, să le dau un sfat celor mai tineri, să le dau un pic din experiența mea și să-i învăț exact ceea ce am învățat și eu de-a lungul anilor din fotbal. Suporterii să vină în număr cât mai mare alături de noi, mai ales în situația în care suntem. Noi avem nevoie de ei în număr cât mai mare, vrem să-i facem fericiți. Deocamdată nu le promitem foarte multe, dar împreună sunt sigur că o să facem lucruri frumoase”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE