6.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Penne quatro formaggi

Ingrediente: 150g penne, 4 feluri de brânză(50 brânză mozarella, 100 g caşcaval ras, 50g brânză cu mucegai albastru, 50g brânză de burduf), 2 linguri de smântână, 1 lingură de unt, sare, piper
Preparare: Se topeşte untul într-o tigaie şi peste el se pun smântâna şi brânzeturile. Între timp se fierb pastele în apa cu sare. Când pastele sunt fierte a dente se pun în tigaie peste brânzeturi şi se mai lasă puțin pe foc. Se servesc fierbinţi, pentru ca brânzeturile să fie fluide.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 23 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE