12.5 C
Braşov
AcasăStiri BrasovConcertele gratis continuă!

Concertele gratis continuă!

Și în acest weekend, Filarmonica și Opera Brașov aduc muzica de calitate în mijlocul brașovenilor, oferindu-le două concerte de excepție în Piața Sf. Ioan.
Sâmbătă, 24 iulie, de la ora 19.00, în Piața Sf. Ioan, Filarmonica Brașov aduce publicului brașovean cele mai frumoase melodii din filme celebre. Solist este Filip Papa, iar dirijor, Gian Luigi Zampieri. Duminică, 25 iulie, tot de la ora 19.00, este rândul Operei Brașov să aducă pe scenă muzică de calitate, astfel că ne vom putea bucura de concertul oferit de cvintetul vocal Anatoly, care va interpreta un repertoriu divers și atractiv, de la cover-uri, muzică de jazz și pop și până la muzică de film.
Seria de spectacole din Piața Sf Ioan va continua tot duminică, 25 iulie, de la ora 19.00, în Bartolomeu- Avantgarden, cu concertul VlogOnCello, al violoncelistului Radu Croitoru. Marți, 27 iulie, de la ora 19.00, brașovenii sunt așteptați în Piața Sf. Ioan la jazz, în interpretarea Urban Trio. Miercuri, 28 iulie, de la ora 19.00, este ziua muzicii vechi, pusă în scenă de Ansamblul de muzică veche Codex. Soliști: Filip Ignac – flaut, Makcim Fernandez Samodaiev – violoncel și Monica Florescu – pian (Filarmonica Brașov). Joi 29 iulie, Gaudeamus Quartet Filarmonica Brașov împlinește 35 de ani de activitate, ocazie cu care le oferă brașovenilor un concert avându-i ca invitați pe Mariano Castro – pian; Lucia Neagoe – vioara I, Raluca Irimia – vioara a II-a, Leona Varvarichi – violă, Ştefan Neagoe – violoncel.Accesul la toate spectacolele este gratuit, cu respectarea prevederilor legale privind restricțiile impuse de pandemie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE