10.8 C
Braşov
AcasăSportFOTBAL – LIGA I: Dumiter merge, într-un final, la FCSB

FOTBAL – LIGA I: Dumiter merge, într-un final, la FCSB

Autor: George ANDREI

l Părțile s-au înțeles la o lună după ce mutarea picase

FCSB a făcut încă un transfer în această vară, astfel că după Cordea, Ondrasek, Alexandru Creţu şi Vucur, antrenorul brașovean Dinu Todoran mai primeşte încă un fotbalist.
Este vorba despre Andrei Dumiter, iar în iunie tânărul atacant al lui Sepsi a afirmat că-şi doreşte să rămână la echipa din Sfântu Gheorghe, deşi avea o propunere superioară de la FCSB. Conducătorii revelaţiei din sezonul trecut au insistat ca el să plece, dar atacantul s-a temut să facă pasul: „Dumiter, îmi pare rău de el, că a avut toată susţinerea noastră, a tuturor celor din club, a staff-ului tehnic, a conducătorilor, a mea personală. L-am sfătuit să facă pasul către FCSB, dar din păcate nu am reuşit să-l convingem. A fost decizia lui, este un jucător matur şi i-am respectat decizia”, spunea, la acea vreme, Cornel Şfaiţer, managerul covăsnenilor.
În cele din urmă, Dumiter a fost transferat de FCSB şi, probabil, va fi noul titular din atac: „E adevărat. Ne-am înţeles cu Sepsi, iar băiatul va semna cu noi”, a declarat Becali pentru Gazeta Sporturilor.
Mutarea ar putea avea legătură cu decizia luată de Gigi Becali în privinţa lui Ondrasek. Atacantul mai are la dispoziţie doar trei meciuri pentru a impresiona.
Nouă meciuri, un gol şi două pase de gol a strâns Andrei Dumiter pentru Sepsi în sezonul trecut, fiind însă ținut departe de gazon timp de câteva luni, din cauza unei accidentări. 100.000 de euro este cota de piaţă a atacantului în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE