12.5 C
Braşov
AcasăStiri BrasovEști vaccinat? În weekend, filmele TIFF, live pe terasa AFI Brașov

Ești vaccinat? În weekend, filmele TIFF, live pe terasa AFI Brașov

Iubitorii de filme din Brașov se vor bucura de o premieră vineri, 23 iulie 2021, când filmul care deschide oficial Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) la Cluj-Napoca se va vedea simultan și în Brașov, pe terasa mall-ului AFI, de la ora 20.00. Evenimentul marchează aniversarea a 20 de ediții ale celui mai mare festival de film din România, cu comedia spaniolă multi-premiată Dineu cu vecinii de sus (r. Cesc Gay, 2020) care va fi proiectată în aceeași zi, simultan, în 20 de localități din țară.
O comedie savuroasă în care două cupluri vecine explorează complexitatea relațiilor moderne, Dineu cu vecinii de sus (The People Upstairs ). Filmul a fost nominalizat la cinci premii Goya și are pe afiș vedete spaniole precum Javier Cámara (Hable con ella, La mala educación, de Pedro Almodóvar, serialele The Young Pope și Narcos) și Belén Cuesta (La casa de papel, Parking). Deschiderea aniversară TIFF la Brașov va fi marcată de un eveniment festiv pe terasă, la care iubitorii de #coolTURĂ sunt așteptați de la ora 18.00 să intre pe celebrul covor roșu pentru a se bucura de câteva ore de socializare cu oameni faini, concerte live și de un film nominalizat la cinci premii Goya. Până la ora 20.00 când va începe proiecția filmului, brașovenii se vor delecta în premieră în orașul lor cu atmosfera celui mai mare festival de film din România (TIFF) într-un peisaj fain cu vedere spre Tâmpa, cu băuturi ca-n filme de la barul special amenajat pentru eveniment în proximitatea ecranului de pe terasă pe muzică bună. Fundalul sonor va fi pus în scenă de Vinery Quartet cu soundtrack-uri celebre din filme și de pianistul Ovidiu Luca. Accesul la deschiderea aniversară se va face doar pe bază de invitație, ce poate fi ridicată de la Info Desk, în limita locurilor disponibile. Programul pentru următoarele zile de TIFF la Brașov este: Sâmbătă, 24 iulie, ora 20.00 – Noaptea Regilor / Night of the Kings, regia Philippe Lacote | Franța, 93 minute *AVANPREMIERĂ
Duminică, 25 iulie, ora 20.00 – Și atunci…ce e libertatea? regia Andrei Zincă, România, 135 minute. La proiecțiile filmelor de sâmbătă și duminică, de la ora 20.00 accesul este permis fără invitație sau alte costuri, tot în limita locurilor disponibile.
Masca este obligatorie pe durata proiecției. Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau de trecere prin boală (pe telefon) este necesară pentru accesul la eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE