8.7 C
Braşov
AcasăMagazinMihaela Rădulescu, transformare uimitoare

Mihaela Rădulescu, transformare uimitoare

Mihaela Rădulescu se pregătește pentru noul sezon al emisiunii Masked Singer România, unde va fi jurată. Prezentatoarea/jurat cu domiciliul la Monaco și-a surprins fanii cu o schimbare de look impresionantă, deși ea este mai tot timpul o apariție cel puțin interesantă. De această dată Răduleasca și-a uimit fanii după ce a apărut pe rețelele sociale complet schimbată. „Diva“ a renunțat la părul ondulat/creț și a apelat la o perucă. Cu părul (peruca) strâns într-o coadă de cal în vârful capului, breton și o culoare castaniu închis, Mihaela Rădulescu pare mai tânără ca niciodată.
Ea s-a declarat mai mult decât încântată de noul proiect la care participă ca și jurat, Masked Singer România, produs de ProTv. Alături de ea vor juriza Inna, Horia Brenciu și Alex Bogdan.

„Am intrat în acest proiect cu maxim de chef şi un soi de siguranţă masivă în capacităţile mele de a detecta vedetele… de sub măşti. Mi-am zis că e relativ simplu, am citit la viaţa mea tone de fişe biografice despre mii de invitaţi, înainte să-i intervievez.
Am început filmările pe culmile bucuriei, într-o companie grozavă – echipa, colegii detectivi, prezentatorul, toţi de liga întâi. Şi, pe măsură ce înaintăm cu filmările, creşte entuziasmul, pentru că e un show grozav şi scade masiv siguranţa că ştiu cine-i sub mască. Sunt atât de grozave măştile, atât de alambicate prezentările, atât de bine ascunse indiciile, încât… nu ghicim nimic”, a declarat Mihaela Rădulescu citată de site-ul Pagina de Media.
In cele mai recente poze apărute în spațiul public, jurata arată mai bine ca niciodată. Îmbrăcată cu o rochie roz, mulată și decupată, Mihaela Rădulescu și-a etalat trupul perfect și bronzul uniform. Mai multe vedete i-au lăsat comentarii de apreciere, iar fotografiile au ajuns rapid la numărul impresionant de aproape 10.000 de like-uri.
De altfel, ea a mai postat și alte fotografii din timpul filmărilor emisiunii, în care are apariții spectaculoase în timp ce se pregătea să intre la jurizarea concurenților Masked Singer România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE