4.7 C
Braşov
AcasăSportGabi Tamaș, în război cu fanii „câinilor”

Gabi Tamaș, în război cu fanii „câinilor”

Autor: George ANDREI

FC Voluntari a fost învinsă de Dinamo, scor 3-2, iar Gabi Tamaș a declarat la final că este dezamăgit de modul în care l-au tratat suporterii din „Groapă”.
Tamaș a evoluat în repetate rânduri pentru Dinamo de-a lungul carierei, însă revederea cu fanii „câinilor” a fost cât se poate de tensionată. Totul a culminat cu faza din minutul 89, când portarul Mihai Eșanu a intrat în conflict cu Gabi Tamaș.
Neluț Roșu a trimis în poartă după o minge de arbitru, golul a fost anulat după ce balonul nu a fost atins de un al doilea jucător, însă Eșanu a reacționat nervos. Portarul a sprintat până în zona din care a șutat Neluț Roșu, unde a fost luat în primire de Tamaș. După ce brașoveanul l-a împins pe Eșanu, întreg stadionul a început să huiduie în direcția lui Tamaș.
Fundașul, care joacă un rol dublu la Voluntari, fiind atât jucător cât și președinte, a apărut iritat la interviul de după partidă și a fost reticent la toate întrebările cu legătură la fosta sa echipă. „Eu nu vreau să vorbesc despre Dinamo. Fanii mă iubesc, tot stadionul mă iubește, le mulțumesc pentru urările făcute, mergem înainte. Chiar nu mă interesează de Dinamo, datorită faptului că m-au încurajat suporterii, pentru mine nu mai există. Le mulțumesc mult!”, a declarat Tamaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE