14.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovPloaia de azi noapte a creat mai multe probleme în județ

Ploaia de azi noapte a creat mai multe probleme în județ

Ploile însoțite de descărcări electrice din ultimele 12 ore au creat mai probleme în mai multe localități din județul Brașov.

„În ultimele 12 ore în urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice au fost inundate mai multe gospodării, subsoluri și străzi din judetul Brașov. Pentru înlăturarea efectelor produse în urma inundațiilor pompierii brașoveni au acționat în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei din gospodării și din subsolurile mai multor locuințe”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

Peste 30 de solicitări au fost pentru evacuarea apei din mai multe gospodării din municipiul Brașov și din localitățile: Râșnov, Moieciu, Șimon, Predeal, Augustin, Codlea și Ohaba. Pompierii au intervenit cu autospeciale și motopompe. La această oră, apele sunt în retragere.

Din nefericire, tot azi-noapte, acoperișurile a două case, din localitățile Ohaba și Râșnov, au fost cuprinse de flăcări.

„S-a intervenit pentru localizarea și stingerea incendiilor. De asemenea s-a acționat pe DN 13 și pe DN 73 A pentru degajarea carosabilului. Important de precizat este faptul că în niciuna dintre situațiile gestionate nu s-au înregistrat victime și nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicală”, a mai informat reprezentantul ISU Brașov.

Este inundație și sub podul din zona Craiter, municipiul Brașov! Mai multe echipaje de pompieri și de poliție se află la această ora la fața locului. Apa a ajuns pe carosabil iar un autobuz și un tractor cu remorcă au rămas blocate în apă.

„În momentul de față se acționează la podul de la Craiter cu un echipaj cu barcă pneumatică pentru salvarea a trei persoane rămase blocate în apă, într-un tractor cu remorcă”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja.
Ultima oră :
„Cele 3 persoane au fost scoase de către echipajul cu barcă pneumatică.
În continuare se intervine cu motopompele pentru evacuarea apei”
, a precizat sursa citată, la orele 10.25.

Foto : INFO TRAFIC jud. Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE