13 C
Braşov
AcasăMagazin„Trăiesc mult și bine”! Ilie Năstase, declarații despre testamentul său

„Trăiesc mult și bine”! Ilie Năstase, declarații despre testamentul său

l „La copiii mei nu m-am gândit”

Ilie Năstase a strâns o avere colosală de-a lungul anilor, așa că toată lumea se întreabă cine o să primească sume uriașe de bani din partea sa. Totuși, ce a declarat acum despre tot ce a agonisit întrece orice imaginație. Năstase nici măcar nu se gândește să își facă un testament! Fostul tenisment a dezvăluit că se simte extrem de bine, așa că nu a venit momentul să se gândească la persoanele care o să îl moștenească.
„Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, a declarat acesta.

Ilie Năstase: „Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit”

De asemenea, Ilie Năstase a dezvăluit că nu s-a gândit ce o să primească copiii săi în momentul în care o să facă testamentul, mai ales pentru că s-a asigurat că aceștia au parte de tot ce își doresc și nu le lipsește nimic.
„Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere. Le-am asigurat tot ce au nevoie. Nu le lipsește nimic!”, a adăugat Ilie Năstase.
Ilie Năstase a reușit să strângă mulți bani, așa că multă lume și-ar dori să trăiască așa cum o face fostul tenismen. Femeile frumoase au fost mereu în jurul lui, s-a bucurat de vacanțe în locuri exotice, dar și de proprietăți ce i-au adus multe foloase. În timp ce foarte mulți visează la sumele de bani pe care le are Ilie Năstase, acesta încearcă să rămână cât se poate de discret, dar, recent, Ion Țiriac a decis să rupă tăcerea și să explice cum a făcut avere prietenul său, Într-o apariție la PRO TV, Țiriac a făcut numeroase glume despre prietenul său, Ilie Năstase, dar le-a și explicat fanilor cum a reușit acesta să aibă un stil de viață rafinat, bucurându-se de lux și orice își dorește. „Nu are (n.r. calități). Trebuie să mă gândesc foarte mult. Cea mai mare calitate: este cel mai inteligent om pe care l-am întâlnit în viața mea. Nu a lucrat o zi în viața lui și uite cum trăiește.”, a spus Ion Țiriac despre Ilie Năstase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE