12.5 C
Braşov
AcasăMagazinȘtefan Bănică Jr., în vacanță cu cei trei copii

Ștefan Bănică Jr., în vacanță cu cei trei copii

Ștefan Bănică este un tată fericit. Are doi băieți și o fiică splendidă, iar zilele acestea se află cu ei în vacanță, alături, bineînțeles, și de soția lui, Lavinia Pârva. Tânărul Radu Ștefan se mândrește cu frumoasa lui soră, așa că a pus pe Instagram o imagine de poveste. Este o plăcere să îi privești! Violeta are 14 ani și jumătate, iar Radu Ștefan, 19. Au trăsături perfecte, sunt înalți și atrag ușor priviri admirative. Imaginea de pe Instagram, publicată de Libertatea.ro, pare ruptă dintr-o revistă de cinema. Radu Ștefan are ceva din relaxarea și naturalețea tatălui său, Ștefan Bănică (53 de ani), este șic, are o privire pătrunzătoare și un zâmbet de Alain Delon. Violeta este Zână, ca mama ei, Andreea Marin. Extrem de feminină, cu părul lung, ca abanosul, ochii albaștri și pielea albă, Violeta își poartă cu eleganță rochia, sandalele cu toc, șalul și tinerețea. Este înaltă și subțirică precum o trestie și l-a ajuns la înălțime pe fratele ei. Cei doi au mai avut o apariție de poveste pe covorul roșu, la Gala UCIN, în septembrie 2020. Doar că atunci au fost însoțiți de Andreea Marin.

Ștefan Bănică are trei copii cu trei femei

Ştefan Bănică este tatăl a trei copii, doi băieţi şi o fată, cu trei femei diferite! Radu Ştefan, care este fiul actorului şi al Cameliei Constantinescu, va împlini anul viitor, în februarie, 20 ani şi îi calcă pe urme tatălui în ceea ce privește talentul artistic. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin (46 de ani), născută pe 15 decembrie 2007. Actuala soție, Lavinia (36 de ani), i l-a dăruit pe Alexandru, născut pe 13 mai 2019.


Radu Ștefan Bănică poartă numele bunicului, iar Violeta pe cel al bunicii

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr. din relația cu Camelia Constantinescu, a moștenit și el dragostea pentru lumea artistică, fiind actor la Teatrul de Comedie, din București. Radu Ștefan a fost botezat cu numele bunicului, Ștefan Bănică, marele actor care s-a stins din viață pe 26 mai 1995. Iar Violeta, fiica pe care Bănică Jr. o are din căsătoria cu Andreea Marin poartă numele bunicii din partea mamei, Violeta Marin, care s-a stins din viață în urma unui accident de mașină, în 1984, la numai 35 de ani: „A murit în brațele mele”, povestea Andreea Marin, la o emisiune tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE