10.8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Borş de sfeclă roşie

Ingrediente: 1 sfeclă roşie mare sau două mici, 2 cepe, 2 morcovi, 2 cartofi, 1 litru borş, pătrunjel verde, leuştean, 2 ouă, smântână.
Preparare: Sfecla se curăţă şi se taie fideluţă şi se pune la fiert în 2 litri de apă împreună cu ceapa tăiată mărunt şi morcovul tăiat mărunt sau ras pe răzătoare. După 20 minute de fiert adăugăm şi cartofii tăiaţi cubuleţe. După 15 minute, adăugăm borşul clocotit şi verdeaţa tocată mărunt. Mai lăsăm 2-3 minute pe foc. Între timp batem ouăle într-un vas şi le adăugăm în borşul clocotit, amestecând imediat. Se drege cu smântână, după poftă.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 19 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE