0.8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Clătite olandeze

Ingrediente
400 gr făină, 0,8 dl lapte, 2 ouă, un praf de sare, o linguriţă rasă de zahăr; la alegere: banane, mere, stafide, căpşuni; zahar pudră; sirop de ciocolată.
Mod de preparare:
Se amestecă bine făina, laptele, sarea, zahărul şi ouale, până se obţine o pastă fluidă (care curge uşor din polonic). Se adaugă unul, maxim două din fructele menţionate, tăiate felii şi se amestecă usor. Se încinge bine tigaia, se pun două linguri de ulei şi se pun 2 polonice din compoziţia de mai sus. Întindeţi aluatul, astfel încât să cuprindă întreg fundul tigăii. Clătitele ies groase. Se întorc doar când sunt bine coapte. Se pot servi simple, pudrate cu zahăr, sau cu sirop de ciocolată.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 16 iulie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE