7.7 C
Braşov
AcasăMagazinFiica Loredanei Groza, Elena, a împlinit ieri 23 de ani

Fiica Loredanei Groza, Elena, a împlinit ieri 23 de ani

Loredana Groza le-a dat, miercuri, fanilor săi din mediul virtual o veste extraodinară. Elena, fiica sa, a împlinit frumoasa vârstă de 23 de ani și seamănă leit cu mama ei.
Artista a postat ieri pe Facebook și pe Instagram două imagini alături de Elena. Amândouă poartă rochii de plajă care lasă impresia că sunt într-o nouă vacanță. Loredana Groza a avut și o urare specială pentru fiica sa:
„La mulți ani, Elena, puiul meu drag! Happy Birthday, my baby! Mulțumesc pentru toată iubirea ta necondiționată, dar și pentru ajutorul de zi de zi pentru a deveni o mamă mai bună. Toate dorințele tale să devină realitate. Mama te iubește”, a scris Loredana Groza pe rețelele de socializare.

Ce relație au cele două

Într-un interviu recent, dat revistei VIVA!, Loredana Groza vorbea despre relația pe care o are cu fiica sa, Elena. Cele două sunt foarte apropiate.
„Trăiesc alături de Elena viața ei, dar și viața mea de mamă. Descopăr prin ea lucruri noi despre cum generația ei folosește tehnologia sau ce muzici ascultă… Descopăr iubirea prin ochii ei, dar cred că e important să aibă alegerile ei, să descopere lumea în felul ei”, a declarat cântăreața.
„E o bucurie să împart cu ea o parte importantă din ce mi se întâmplă și să folosim timpul pe care-l avem – când nu sunt pe scenă sau cu alte obligații profesionale – cât mai plin.Ne plac excursiile și experiențele pe care le descoperim în lumea întreagă. Cred că e un avantaj pentru generația ei că trăiește într-o lume liberă, în care poate vizita orice țară și poate simți diversitatea altor culturi. Generația ei este mai tolerantă și mai deschisă.”, a mai adăugat vedeta pentru aceeași sursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE